Foto: Helén Pe
Skaldjur
Vitlöksstekta king prawns med baba ganoush och dressad sallad
15 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Texmex
Fish tacos med sojadipp
25 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Skaldjur
Friterade blåmusslor med spenat- och pinjenötsrisotto
40 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Skaldjur
Pilgrimsmusslor med chilimarinerad tomat och koriandermajonnäs
25 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Skaldjur
Sallad med knivmusslor, kantareller, fänkål, selleri och granatäpple  
30 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Skaldjur
Spagetti med hjärtmusslor, vitlök och jalapeño
30 minuter + 30 minuter för musslorna i vatten
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Lax med hummerbuljong och citronmajonnäs  
1 timme
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Krabba och hummer med tre såser
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Tonfisk
Krämig tonfiskpasta med rucola
25 minuter
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Musslor med gorgonzola
40 minuter
Foto: Per Ranung
Torsk
Fisk- och skaldjursgryta
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Sydamerikanskt
Kräftceviche med avokadoröra och nachos  
20 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Svamp
Karljohanfylld ravioli med hummer, fänkål och tomat
45 minuter
Foto: Lisa Björner
Skaldjur
Hummer med blomkål, picklade tomater och mandel
1 timme
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Gratinerad hummer – en klassiker!
15 min + 5 min i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Näringsberäknat
Limelax med äppeltsatsiki
10 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Texmex
Laxtacos med goda tillbehör
1 timme
Foto: Ulrika Pousette
Näringsberäknat
Lax med ananassalsa och grillad gemsallad
25 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Sallader
Matig potatissallad med rökt lax och ärtpesto
30 minuter
Foto: Helén Pe
Tonfisk
Hot tuna melt
20 minuter
Foto: Helén Pe
Potatis och rotfrukter
Lax- och potatisgratäng  
5 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Torsk
Bakad torsk i pestogrädde med tomater  
10 minuter +  5 minuter för fisken att stå + 15 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Skaldjur
Karls pasta vongole
30 minuter