Foto: Anna Kern
Skaldjur
Saffransgratinerade havskräftor
10 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Röror
Löjroms- och pepparrotsdipp
5 minuter
Foto: Anna Kern
Texmex
Taco cajun style  
30 minuter
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Citrongrillad marulk med pistasch- och olivröra
40 minuter
Foto: Lisa Björner
Torsk
Baskisk fiskgryta med potatis och jalapeño
20 minuter + koktid
Foto: Per Ranung
Torsk
Torskrygg med broccolicrème, vitvinssås och citronmarinerade grönsaker
50 minuter
Foto: Anna Kern
Skaldjur
Räkmacka
10 minuter
Foto: Helén Pe
Lax
Lax i ugn med misoglaze
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Torskrygg med jordärtskockspuré, brynt smör, rom och rödbetschips
30 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Hans Logren
Skaldjur
Tacos med stekta pilgrimsmusslor och avokadosalsa
45 minuter
Foto: Hans Logren
Tonfisk
Tostadas med sesamstekt tonfisk och mangosalsa
1 timme
Foto: Anna Kern
Torsk
Fisksoppa med kokosmjölk och röd curry
30 minuter
Foto: Per Ranung
Sallader
Laxsallad med matvete och clementindressing
40 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Ugnsbakad hälleflundra med kungskrabba, kålrabbi och ostkrokett
1 timme + 15 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Gemsallad med råmarinerad lax
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Snacks och tilltugg
Frasiga krustader med ansjovis- och cheddarfyllning
5 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Avokado med lime- och korianderräkor  
10 minuter
Foto: Helén Pe
Skaldjur
Moules marinières
20 min
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Sashimi på lax och pilgrimsmussla med ponzuemulsion och citronfänkål
30 minuter
Foto: Per Ranung
Lax
Srirachalax med misorostad purpurkål, shiitake och sushiris
45 minuter + 20 minuter marinering + 20 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Smörstekt abborre med kantareller, ärtsallad och hasselnötsdressing
30 minuter
Foto: Helén Pe
Skaldjur
Vitlöksstekta king prawns med baba ganoush och dressad sallad
15 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Texmex
Fish tacos med sojadipp
25 minuter