Foto: Per Ranung
Nötkött
Entrecôte Gangnam Style
1 timme + 30 minuter marinering
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Sashimi på lax och pilgrimsmussla med ponzuemulsion och citronfänkål
30 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Skaldjur
Pilgrimsmusslor med chilimarinerad tomat och koriandermajonnäs
25 minuter
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Lax med hummerbuljong och citronmajonnäs  
1 timme
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fest
Vargtass-ice pops
10 minuter + 6 timmar att dra + tid i frysen
Foto: Istock
Fest
10 viktigaste barprylarna och tillbehören till hemmabaren
Foto: Lisa Björner
Skaldjur
Hummer med blomkål, picklade tomater och mandel
1 timme
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Gratinerad hummer – en klassiker!
15 min + 5 min i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Lamm
Kålrabbi- och parmesanlåda med helstekt lammytterfilé  
25 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Matbröd
Frökrans
10 minuter + 70 minuter jäsning + 30 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Vilt
Tartar på dovhjortsinnanlår
25 minuter + 24 timmar i kyl
Foto: Istock
Fest
3 enkla drinkar med få ingredienser – perfekt till hemmafesten
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Skaldjur
Karls pasta vongole
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Frukt och bär
Frozen black forest cheesecake  
30 minuter + 10 minuter i ugn + 4 timmar i frys
Foto: Lisa Björner
Frukt och bär
Halloncheesecake med lime
40 minuter +  4 timmar i kyl
Foto: Helén Pe
Nötkött
Tortilla med kakaomarinerad entrecôte och passionsfruktssalsa
30 minuter + 15 minuter marinering
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Spanskt
Mel i mato
5 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Spanskt
Mini-crema catalana
15 minuter + 3 timmar i kyl
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Smårätter
Smörbrynt päron och ädelost
20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Spanskt
Chorizo med padrones
15 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Snittar
Minicroissanter med Iberico Bellota
5 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Spanskt
Räk- och krabbpinchos
10 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Tonfisk
Tonfisktartar med oliv- och kaprisaioli
25 minuter + 7 minuter i ugn