Foto: Lina Eriksson
Buffémat
Sockersotad finlax med zucchinisallad
15 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Snittar
Minibruschetta med grillad avokado, löjrom och crème fraiche
20 minuter + 8 minuter i ugn + 4 minuter på grill
Foto: Charlie Drevstam
Förrätter
Solfröotto med ramslök och sparris  
40 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Efterrätt och dessert
Hasselnöts- och kolapaj med punschgrädde
1 timme + 12 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Fest
Grillspett på kyckling och paprika med spis­kummindressing
30 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Snittar
Pinchos med getoströra, rostad paprika och oliv
15 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Fisk
Pinchos  med kallrökt lax, dillinkokt äpple, keso och pepparrot
20 minuter + tid att kallna
Foto: Charlie Drevstam
Snittar
Pinchos med rödbeta, kaprisfärskost, kantarell och sardell
20 minuter + 40 minuter koktid
Foto: Charlie Drevstam
Dryck
Sangria med rosé och brandy
15 minuter + 30 minuter i kyl
Fest
GT-isglass
5 minuter + tid i frys
Foto: Charlie Drevstam
Grilla
Grillspett på färskpotatis med citron- och persiljeolja
1 timme + 12 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Fest
Aperol- och rabarberspritz
30 minuter
Bröllop
Lyxig bröllopsmeny av stjärnkocken Stefano Catenacci
Foto: Björn Tesch
Dop
Chokladmousse
30 minuter + 2 timmar i kyl
Foto: Björn Tesch
Dop
Tomatcouscous
20 minuter + 2 timmar i ugnen
Foto: Björn Tesch
Buffémat
Ärt- och bönsallad
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Fest
Krämig rucola- och sardellpasta med kronärtskocka och pecorino
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Fest
Lax med rökt räkröra och dillcrostini  
30 minuter + 1 timme i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Drinkar
Citrondrink med hallon och prosecco  
10 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Buffémat
Flädertiramisu med fikon och sommarbär
45 minuter + 6 timmar i kyl
Foto: Katja Ragnstam
Buffémat
Vit chokladmoussetårta med frukt, bär och pistaschnötter
45 minuter + 25 minuter i ugnen + 4 timmar i frys + 40 minuter i rumstemperatur
Foto: Katja Ragnstam
Bakning
Rabarbermarängtårta med limegrädde
30 minuter + 1 1/4 timme i ugn
Foto: Björn Tesch
Dop
Kyckling med gremolata och örtsås
30 minuter + 30 minuter i ugn