Foto: Lisa Björner
Lamm
Lammracks med pistaschcrust
30 minuter + 40 minuter i ugn
55555
Foto: Lisa Björner
Student
Sparrispaj med räkor, löjrom, crème fraiche och dill
40 minuter + 30 minuter i kyl + 35 minuter i ugn
44444
Foto: Helén Pe
Fest
Nougatsemifreddo
25 minuter
44444
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fest
Strawberry Watermelon Margarita
15 minuter
00000
Foto: Lina Eriksson
Kyckling och fågel
Mandelkokt kyckling med koriander och rostad mandel
10 minuter + 20 minuter koktid + tid att kallna
00000
Foto: Lina Eriksson
Veganskt
Sval grönsakssoppa med citron
30 minuter + 1 timme i kyl
00000
Foto: Lina Eriksson
Skaldjur
Sommarrullar med räkor och örter  
1 1/2 timme
00000
Foto: Lina Eriksson
Lax
Sockersotad finlax med zucchinisallad
15 minuter
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Snittar
Minibruschetta med grillad avokado, löjrom och crème fraiche
20 minuter + 8 minuter i ugn + 4 minuter på grill
00000
Foto: Charlie Drevstam
Ris och gryn
Solfröotto med ramslök och sparris  
40 minuter
00000
Foto: Charlie Drevstam
Tårtor
Hasselnöts- och kolapaj med punschgrädde
1 timme + 12 minuter i ugn
00000
Foto: Charlie Drevstam
Smårätter
Grillspett på kyckling och paprika med spis­kummindressing
30 minuter
00000
Foto: Charlie Drevstam
Vegetariskt
Pinchos med getoströra, rostad paprika och oliv
15 minuter
00000
Foto: Charlie Drevstam
Spanskt
Pinchos  med kallrökt lax, dillinkokt äpple, keso och pepparrot
20 minuter + tid att kallna
00000
Foto: Charlie Drevstam
Spanskt
Pinchos med rödbeta, kaprisfärskost, kantarell och sardell
20 minuter + 40 minuter koktid
00000
Foto: Charlie Drevstam
Spanskt
Sangria med rosé och brandy
15 minuter + 30 minuter i kyl
00000
Fest
GT-isglass
5 minuter + tid i frys
00000
Foto: Charlie Drevstam
Smårätter
Grillspett på färskpotatis med citron- och persiljeolja
1 timme + 12 minuter i ugn
00000
Foto: Helén Pe
Fest
Aperol- och rabarberspritz
30 minuter
00000
Foto: Lisa Björner
Kakor och bullar
Minibiskvier med chokladkräm
30 minuter + 10 minuter i ugn + tid att stelna
00000
Gourmet och lyx
Lyxig bröllopsmeny av stjärnkocken Stefano Catenacci
Foto: Björn Tesch
Student
Chokladmousse
30 minuter + 2 timmar i kyl
00000
Foto: Björn Tesch
Veganskt
Tomatcouscous
20 minuter + 2 timmar i ugnen
00000