Foto: Stefan Wettainen
Efterrätt och dessert
Irish coffee-mousse  
15 minuter + 1 timme i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Fredagsmat
Cheesecakekräm med marinerade bär
10 minuter
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Kokostoppar med brynt smör och rårörsocker
25 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Fredagsmat
Varm chokladmousse
10 minuter + 5 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Frukt och bär
Inkokt vinteräpple, kardemumma, havre, vaniljfärskost och körvel
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Blåbärs-nice cream (vego-glass)
20 minuter + 5 timmar i frys
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kakor och bullar
Chokladkaka med nougat och hasselnötter
15 minuter + 12 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Efterrätt och dessert
Bakad citroncheesecake
30 minuter + 50 minuter i ugn + 30 minuter i eftervärme
Foto: Per Ranung
Efterrätt och dessert
Kaffe- och romparfait med kokos
15 minuter + 3 timmar i frys
Foto: Ulrika Ekblom
Pajer
Marängpaj med blodapelsin
30 minuter + 30 minuter i kyl + 15 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Pajer
Clementinpaj med pinjenötter och lättvispad grädde
2 1/2 timme + 1 timme i kyl + 45 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Pajer
Chokladkrämspaj med vispad crème fraiche och sötsalta pekan­nötter
30 minuter + 30 minuter för degen att vila + 15 minuter i ugn + 4 timmar i kyl
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Vaniljpannkakor med kryddiga clementiner
30 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Efterrätt och dessert
Äppelpannkaka med karamelliserade äpplen och ljummen chokladsås
45 minuter
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Gino på svarta vinbär
10 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Efterrätt och dessert
Pumpapuré med kokosgrädde, krispigt bovete och citronmeliss
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Fredagsmat
Citronsorbet med clementinsalsa, olivolja och maräng
10 minuter
Foto: Lisa Björner
Nyårsmeny
Chokladkräm med inkokta körsbär, puffat svart ris och vaniljgrädde
1 timme  + 1 dygn i kyl
Foto: Anna Kern
Nyårsmeny
Glass med kolasås och chokladbräck
10 minuter + tid att stelna
Foto: Per Ranung
Efterrätt och dessert
Lakritsglass med hallonmaränger och lakritssirap
1 timme + 45 minuter i ugn + tid i frys
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Nyårsmeny
Vit chokladmousse med fikonkompott och mandelmassa
40 minuter + 1 timme i kylen
Foto: Stefan Wettainen
Tårtor
Vinterpavlova med apelsinsirap
35 minuter + 1 timme och 20 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Ris och gryn
Ris à la Malta med salt saffranskolasås, hallon och pumpakärnor  
20 minuter