Foto: Helén Pe
Jul
Saffranspavlova med punschkräm och hjortronsylt
30 minuter + 2 1/4 timme i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Kakor och bullar
Pepparkaks-trifle med lingon
40 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Salted caramel-glass med pekannötter
20 minuter + tid i glassmaskin
Foto: Magnus Carlsson
Jul
Fattiga riddare på lussekatt med hjortronsylt och apelsiner  
30 minuter + 20 minuter för smeten att svälla
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Marängsviss med apelsin
10 minuter
Foto: Anna Kern
Pajer
Mintchoklad- och polkagrispaj  
40 minuter + 40 minuter för degen att vila + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Pajer
Nutellacheesecake med mörk chokladglasyr
30 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Frukt och bär
Ugnsbakade äpplen med mandel och lättvispad grädde
15 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Fredagsmat
Kladdkaka med After Eight-mousse och björnbär
10 minuter + tid i kyl
Foto: Ulrika Pousette
Pajer
Cheesecake med lingon och kardemumma
20 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Efterrätt och dessert
Frasiga havrevåfflor
20 minuter + gräddningstid
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Banankaka med misokolasås
45 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Fredagsmat
Ljumna körsbär med vaniljglass och krispigt mandelsmul
15 minuter
Foto: Helén Pe
Fredagsmat
Mjölkchokladmousse med nötcrunch och maräng
10 minuter + tid i kylen
Foto: Lina Eriksson
Italienskt
Snabb tiramisu
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Dessert med rödbeta, färskostcrème, rostad getost och hallon
40 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Enkel äppelkaka med mandel
10 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Halloween
Fika till halloween: Cupcakes med häxhatt
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Ananas med rom och kokos  
5 minuter
Foto: Per Ranung
Efterrätt och dessert
Lakritsbrûlée med hallon  
20 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Pajer
Plommon- och björnbärspaj  
30 minuter + 1 1/2 timme i kyl + 30 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Matchaglass, nashipäron med timutpeppar, sojakaramell och vit choklad
30 minuter + tid i kyl och frys + 8 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Frukt och bär
Inkokta lingonpäron
10 minuter + koktid