Vegetariskt
Getostpaj med rödbetor, timjan, valnötter och honung
30 minuter + 30 minuter i kyl + 55 minuter i ugn
Student
Studentbuffé – recept att laga till studentmottagning
Veganskt
Rostad potatissallad med chiliolja, majs, salladslök och koriander
30 minuter + 20 minuter i ugn
Vegetariskt
Rosa ostsmörgåstårta
1 timme + 1 timme i ugn
Vegetariskt
Grön smörgåstårta
45 minuter + 1 timme jäsning  + 30 minuter i ugn
Student
Rostade morötter med burrata och dragondressing
20 minuter + 25 minuter i ugn
Veganskt
Melonsoppa med chili och lime
10 minuter + tid i kyl
Student
Halstrad lax med sojadressing och peppriga skott
20 minuter
Student
Kall sås med basilika, vitlök, citron och honung
10 minuter
Student
Kycklingbröstfiléer med citron och rosmarin
25 minter + 5 timmar marinering + tid i ugn
Italienskt
Buffelmozzarella med rostade tomater, bröd, citron och pistaschnötter
20 minuter
Vegetariskt
Ostpaj med sparris
20 minuter + 20 minuter i kyl + 50 minuter i ugn
Veganskt
Grönsaksspett med citron och koriander  
20 minuter
Skaldjur
Rispappersrullar med kräftor, gurka, dill och citron  
45 minuter
Tårtor
Jordgubbstårta med italiensk maräng och jordgubbsmousse
1 1/4 timme + 40 minuter i ugn + tid i kyl
Sallader
Italiensk potatissallad
40 minuter
Sill
Matjessill med äppelsalsa
15 minuter
Lax
Laxrullar med apelsin och fänkål
20 minuter
Veganskt
Inlagd vegansk ”auberginesill”
20 minuter + 1 dygn i kyl
Buffémat
Citronvåfflor med vallmo och vanilj
15 minuter + 20 minuter för smeten att svälla + gräddningstid
Sill
Skärgårdssill från Artipelag
15 minuter + 2 dygn i kyl
Japanskt/koreanskt
Samgyupsal – grillat sidfläsk
15 minuter + 15 minuter i ugn + 2 minuter på grill
Vegetariskt
Doboo Chun – panerad tofu