Foto: Ulrika Pousette
Semlor
Klassiska semlor
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Semlor
Semlor - recept från Tössebageriet
40 minuter + 80 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Semlor
Semlerutor
1,5 timme + 40 minuter jäsning + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Semlor
Banan- och chokladsemlor
1,5 timme + 40 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Semlor
Mandelfria kokossemlor
1,5 timme + 40 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Linda Nestor
Varma drycker
Kaffe Karlsson med smak av semla
Foto: Ulrika Pousette
Semlor
Hasselnötssemlor
1,5 timme + 40 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Semlor
Minisemlor
45 min + 80 min jäsning + 8 min i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Semlor
Semmeldonuts
30 minuter + 1 timme och 20 minuter jäsning + 2 minuter fritering
Foto: Anna Skoog
Semlor
Gör en vacker semmelkrans för många
ca 35 min + 60 min jäsning + 20 min
Foto: Ulrika Pousette
Semlor
Snabba semlor - behöver inte jäsas
40 minuter + 12 minuter i ugn
Semlor
Baka läckra semlor till fettisdagen
30 min + 30 min +50 min jäsning + 10 min i ugn
Foto: Anna Kern
Semlor
Semmelmunk
30 min
Foto: Anna Kern
Semlor
Semmelfyllning med kardemumma
5 min
Foto: Anna Kern
Semlor
Semmellängd
30 min + 70 min ­jäsning + 10 min i ugnen
Semlor
Snabba och enkla semlor
Semlor
Luftiga minisemlor
Foto: Ulrika Pousette
Semlor
Karlsbadersemlor
1 1/2 timme + 8 min i ugn
Foto: Christer Flodqvist
Semlor
Chokladsemlor
Semlor
Hemlan – den nya semlan? Kolla in den nya utmanaren på semmelfronten
Semlor
Bloggarna gör egna semmelwraps – här är deras bästa knep
Semlor
Så gör du din egen semmelwrap!
Foto: Mattias Ljungberg
Semlor
Semmelwrap