Foto: Anna Kern
Pajer
Mintchoklad- och polkagrispaj  
40 minuter + 40 minuter för degen att vila + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Pajer
Nutellacheesecake med mörk chokladglasyr
30 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Pajer
Cheesecake med lingon och kardemumma
20 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Pajer
Plommon- och björnbärspaj  
30 minuter + 1 1/2 timme i kyl + 30 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Pajer
Äppelpaj med äppelkompott
30 minuter + 30 minuter i kyl + 30 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Pajer
Plommonpaj med mandelmassa
35 minuter + 30 minuter i kyl + 35 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Pajer
Hallonpaj med solrossmultäcke
10 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Pajer
Pekankolapaj
20 minuter + 30 minuter i kyl + 42 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Pajer
Hasselnöts- och kolapaj med punschgrädde
1 timme + 12 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Pajer
Rabarberpaj med ingefära  
15 minuter + 20–25 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Pajer
Tarte tatin med äpple
Foto: Ulrika Pousette
Pajer
Banantoffeepaj med apelsin  
15 minuter
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Brysselkålspaj med getost
40 minuter + 30 minuter för degen att vila + 40 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Pajer
Päronpaj med ingefära
30 minuter + 30 minuter i kyl + 40 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Student
Rabarberpaj med vit choklad och mandel
Foto: Annika Broman
Svenskt
Krusbärspaj
Foto: Katja Ragnstam
Pajer
Raw citronpaj
30 minuter + 4 timmar i frysen + 30 minuter rumstemperering
Foto: Anna Kern
Pajer
Amerikansk äppelpaj med mandel, kanel och kardemumma
30 minuter + 30 minuter för degen att vila + 50 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Pajer
Chokladpaj med knaprig granola och nötter
15 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Student
Minicheesecake recept
Foto: Per Ranung
Pajer
Blåbärspaj med lime – enkel och fräsch!
20 min + 35 min i ugnen
Foto: Ulrika Pousette
Tårtor
Äppelkakan Viktors vinnarpaj
Foto: Thinkstock
Student
Äppelpaj med vinbär och calvadosgrädde