Foto: Lisa Björner
Frukt och bär
Bovetemuffins med äpple och kanel
15 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Blåbärslängd med mandelmassa
20 minuter + 50 minuter jäsning + 25 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Efterrätt och dessert
Pekankolapaj
20 minuter + 30 minuter i kyl + 42 minuter i ugn
Foto: Agneta Thorsén
Frukost
Morgonfrallor med keso och frön
1 timme + ca 8 timmar jäsning
Foto: Helén Pe
Efterrätt och dessert
Limecheesecake  
30 minuter + 4 timmar  i kyl
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Vinbärskaka med valnötter och saltkola
20 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: charlie drevstam
Frukt och bär
Bärkaka med smul
20 minuter + 35 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Frukt och bär
Blåbärsrulltårta
20 minuter + 8 minuter i ugn + 30 minuter i kyl
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Frukt och bär
Citron- och hallon pound cake
25 minuter + 55 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Kakor och bullar
Citroncheesecake
20 minuter + 1 timme att vila + 1 timme i ugn
Foto: Helén Pe
Bakning
Citronkladdkaka
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Rabarber-madeleine­kakor med vaniljsås
40 minuter + 30 minuter för smeten att vila + 12 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Hamburgare
Hamburgerbröd med dinkel
20 minuter + 2 timmar jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Efterrätt och dessert
Hallondessert med maräng
45 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Matbröd
Tomat- och fetaostfyllt bröd
30 minuter + 65 min jäsning + 20 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Tårtor
Maräng- och jordgubbstårta
30 minuter + 3 h i kyl
Foto: Lina Eriksson
Tårtor
Fluffig marängtårta med bär och grädde
15 minuter + 6 timmar i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Efterrätt och dessert
Hasselnöts- och kolapaj med punschgrädde
1 timme + 12 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Brunch
Nattjästa brytbröd med nötter och frön
15 minuter + 8 timmar i kyl + 30 minuter jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Student
Studenttårta
11/2 h + 12 h i kyl + 40 min i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Buffémat
Vit chokladmoussetårta med frukt, bär och pistaschnötter
45 minuter + 25 minuter i ugnen + 4 timmar i frys + 40 minuter i rumstemperatur
Foto: Lisa Björner
Brunch
Nöt- och mandelbröd
15 minuter + 1 3/4 timme jäsning + 1 timme i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Bakning
Rabarbermarängtårta med limegrädde
30 minuter + 1 1/4 timme i ugn