Foto: Per Ranung
Matbröd
Grahamsbröd
15 minuter + 1 timmes jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Sydamerikanskt
Fisk- och skaldjurstortillas med avokadosallad och tiger’s milk
50 minuter
Foto: Lisa Björner
Picknick
Kycklingpiroger med majs, chili och koriander  
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Matbröd
Valnötsbröd med äpple
15 minuter + 1 timme och 20 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Matbröd
Lättbakat vörtbröd
15 minuter + 1 timme blötläggning + 1 timme i ugn + 1 dygn för brödet att vila
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Kryddigt fröbröd
20 minuter + 1 1/2 timme jäsning + 1 1/4 timme i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Matbröd
Brödkrans med vallmo- och sesamfrön
30 minuter + 1 1/2 timme jäsning + 30 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Matbröd
Sesam- och vallmobröd
10 minuter + 1 1/2 timme jäsning + 15 minuter i ugn
Foto: Peter Carlsson
Matbröd
Majsbröd med citron och rosmarin  
 30 minuter + 1 timme 15 min jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Sydamerikanskt
Köttfärspiroger (empanadas de pino)
45 minuter + 30 minuter i kylen + 12 min i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Ostpiroger (empanadas de queso)
30 minuter + 15 minuter fritering
Foto: Helén Pe
Matbröd
Rosmarin- och vitlöksbaguette
10 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Magnus Carlsson
Veganskt
Fröknäcke med morotskräm och grönkålschips
30 minuter + 1 timme och 40 minuter i ugn
Foto: Jenny Grimsgård
Matbröd
Nyponkavring
15 minuter + 2 timmar ­ jästid + 40 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Matbröd
Surdegsbröd
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Mantou  
25 minuter + 2 1/4 timme jäsning + 10 minuter ångkokning
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Challah
40 minuter + 3 3/4 timme jäsning  + 30 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Lavash
30 minuter + 1 1/2 timme jäsning + tid i ugn
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Fougasse  
30 minuter + 13 timmar jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Ris och gryn
Mjuka majstortillas (glutenfria)
10 min+30 min för degen att vila
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Matbröd
Naanbröd
30 minuter + 2 1/2 timme jäsning
Foto: Anna Kern
Matbröd
Focaccia med tomat och oliver
1 1/2 timme + 15 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Matbröd
Frökrans
10 minuter + 70 minuter jäsning + 30 minuter i ugn