Foto: Lisa Björner
Saft, sylt, gelé och marmelad
Miniscones med vanilj och macadamia
30 minuter + 30 minuter koktid + 10 minuter i ugn
00000
Foto: Agneta Thorsén
Matbröd
Morgonfrallor med keso och frön
1 timme + ca 8 timmar jäsning
00000
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Hamburgerbröd med dinkel
20 minuter + 2 timmar jäsning + 12 minuter i ugn
00000
Foto: Helén Pe
Matbröd
Tomat- och fetaostfyllt bröd
30 minuter + 65 min jäsning + 20 minuter i ugn
00000
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Nattjästa brytbröd med nötter och frön
15 minuter + 8 timmar i kyl + 30 minuter jäsning + 12 minuter i ugn
00000
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Nöt- och mandelbröd
15 minuter + 1 3/4 timme jäsning + 1 timme i ugn
00000
Foto: Lisa Björner
Veganskt
Barbari – persiskt bröd  
20 minuter + 3 timmar jäsning + 15 minuter i ugn
00000
Foto: Per Ranung
Matbröd
Saftiga hamburgerbröd med potatis
25 minuter + 1 timme jäsning + 12 minuter i ugn
00000
Foto: Björn Tesch
Student
Sesambröd med citronsmör
40 minuter + 1 timmes jäsning + 12 minuter i ugn
00000
Foto: Anna Kern
Övrigt
English muffins
1 timme + 13/4 timme jäsning + gräddningstid
00000
Foto: Anna Kern
Övrigt
Brioche
35 minuter + 2 timmar jäsning + 10 minuter i ugn
00000
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Valnötsbröd
20 minuter + tid för degen + 40 minuter jäsning + 50 minuter i ugn
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Matbröd
Cypriotiska oliv- och halloumibröd
45 minuter + 30 minuter jäsning + 30 minuter i ugn
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Påsk
Kaninbröd
30 minuter + 30 minuter jäsning + 12 minuter i ugn
00000
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Mörk frukostlimpa
15 minuter + 1 timme i ugn
00000
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Långjäst ciabatta
15 minuter + 10 timmar jäsning + 15 minuter i ugn
00000
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Focaccia Pugliese
20 minuter + 1 1/4 timme jäsning + 25 minuter i ugn
00000
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Nattjästa frallor
20 minuter + 40 minuter jäsning + tid i kyl + 20 minuter i ugn
00000
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Snabba ost- och olivbröd
10 minuter + 15 minuter i ugn
00000
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Groddat bovetebröd med frön, nötter och frukt
2 dagar för groddning + 30 minuter + 1 timme i ugn
00000
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Scones med hampa- och solrosfrön
15 minuter + 12 minuter i ugn
00000
Foto: Emma Eriksson
Vegetariskt
Gifflar med spenat, fetaost och valnötter
40 minuter + 1 timme jäsning + 10 minuter i ugn
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Hjärtknäcke med graham och havre
1 timme + 5 minuter i ugn
00000