Foto: Per Ranung
Matbröd
Sesam- och vallmobröd
10 minuter + 1 1/2 timme jäsning + 15 minuter i ugn
Foto: Peter Carlsson
Matbröd
Majsbröd med citron och rosmarin  
 30 minuter + 1 timme 15 min jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Mantou  
25 minuter + 2 1/4 timme jäsning + 10 minuter ångkokning
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Challah
40 minuter + 3 3/4 timme jäsning  + 30 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Lavash
30 minuter + 1 1/2 timme jäsning + tid i ugn
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Fougasse  
30 minuter + 13 timmar jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Matbröd
Dinkelbaguetter
15 minuter + 8,5 timme jästid + 20 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Ris och gryn
Mjuka majstortillas (glutenfria)
10 min+30 min för degen att vila
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Matbröd
Naanbröd
30 minuter + 2 1/2 timme jäsning
Foto: Ulrika Pousette
Matbröd
Scones med nötter och parmesan
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Matbröd
Focaccia med tomat och oliver
1 1/2 timme + 15 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Matbröd
Frökrans
10 minuter + 70 minuter jäsning + 30 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Matbröd
Ölbröd med kummin
30 minuter + 3 timmars jäsning + 25 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Matbröd
Fougasse med rökt fläsk
20 minuter + 40 minuter + 30 minuter jäsning + 20 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Matbröd
Rotfruktsbröd med keso
15 minuter + 2 timmar + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Matbröd
Frö- och aprikosbröd
15 minuter + 10 timmar i kyl + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Matbröd
Havre- och lingonbröd
15 minuter + 10 timmar i kyl + 10 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Matbröd
Äppelfrallor
15 minuter + 10 timmar i kyl + 10 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Portionsbröd med kummin
20 minuter + 11/4 timme jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Mexikanskt
Fiskspett med korianderpesto, tortillabröd och guacamole  
40 minuter + 1 timme rimning + tid på grillen
Foto: Helén Pe
Mexikanskt
Tortillabröd
15 minuter + 15 minuter i kyl + gräddningstid
Foto: Per Ranung
Matbröd
Croissanter
5 timmar
Foto: Lisa Björner
Saft, sylt, gelé och marmelad
Miniscones med vanilj och macadamia
30 minuter + 30 minuter koktid + 10 minuter i ugn