Foto: Ulrika Pousette
Bakelser
Mazariner - i miniformat med smak av citron
30 minuter + 1 timme i kyl + 13 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Bakelser
Semmelmuffins med kaffekräm  
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Fredagsmat
Mandelkakor med limoncellogrädde och hallon
10 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Jul
Saffranspavlova med punschkräm och hjortronsylt
30 minuter + 2 1/4 timme i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Franskt
Eclairer med tonkakräm
40 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Bakelser
Éclairer med nougatkräm
20 minuter + 2 timmar att stelna
Foto: Per Ranung
Bakelser
Éclairer med lime och kokos  
30 minuter
Foto: Per Ranung
Bakelser
Éclairer med vaniljkräm, hallon och lakrits
30 minuter