Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Red velvet cupcakes med chokladgömma
20 minuter + 10 minuter i ugn + 1 timme i kyl
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Kokostoppar med brynt smör och rårörsocker
25 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Kakor och bullar
Bananbröd med granatäpple  
20 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Veganskt
Pink velvet - vegetarisk raw foodkaka
30 minuter + 1 timme i frys
Foto: Helén Pe
Röror
Frökex med gurkmeja-spread
40 minuter + 4 timmar blötläggning + 15 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Kakor och bullar
Clementine pound cake
20 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Kakor och bullar
Citronkakor med pistasch
30 minuter + 30 minuter i kyl + 8 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kakor och bullar
Äppel- och russinknyten  
40 minuter + 80 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kakor och bullar
Chokladkaka med nougat och hasselnötter
15 minuter + 12 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Efterrätt och dessert
Bakad citroncheesecake
30 minuter + 50 minuter i ugn + 30 minuter i eftervärme
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kakor och bullar
Blåbärsgifflar
40 minuter + 80 min jäsning + 8 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Kakor och bullar
Citronmuffins
10 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kakor och bullar
Toscasnäckor
40 minuter + 80 min jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Pajer
Marängpaj med blodapelsin
30 minuter + 30 minuter i kyl + 15 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Pajer
Clementinpaj med pinjenötter och lättvispad grädde
2 1/2 timme + 1 timme i kyl + 45 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Pajer
Chokladkrämspaj med vispad crème fraiche och sötsalta pekan­nötter
30 minuter + 30 minuter för degen att vila + 15 minuter i ugn + 4 timmar i kyl
Foto: Magnus Carlsson
Kakor och bullar
Segmjuka rödbetskakor med choklad och tahini
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kakor och bullar
Chokladkakor med lönnsirapskaramellsås och rostade pekannötter
30 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Matbröd
Valnötsbröd med äpple
15 minuter + 1 timme och 20 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Semlor
Klassiska semlor
Foto: Anna Kern
Kakor och bullar
Apelsinrutor i långpanna
25 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Kakor och bullar
Chocolate chip cookies
20 minuter + 14 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Tårtor
Vinterpavlova med apelsinsirap
35 minuter + 1 timme och 20 minuter i ugn