Foto: Lisa Björner
Potatis och rotfrukter
Palsternackskaka med citronfrosting och pistaschkross  
25 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Agneta Thorsèn
Kakor och bullar
Kanelbullar med mörk choklad
Kakor och bullar
Så gör du världens godaste kanelbullar – bästa grundreceptet
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Matbröd
Naanbröd
30 minuter + 2 1/2 timme jäsning
Foto: Ulrika Pousette
Matbröd
Scones med nötter och parmesan
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Äppelknyten med mandelmassa och nötter
40 minuter + 1 1/2 timme jäsning + 20 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Tårtor
Äppelgalette med vaniljglass
30 minuter + 30 minuter för degen att vila + 25 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Kakor och bullar
Fudgebrownie med hasselnötskräm
20 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Kakor och bullar
Kardemumma- och sockerdoppade smör­bullar med tranbär  
45 minuter + 1 timme jäsning + 8 min i ugn  
Foto: Lina Eriksson
Kakor och bullar
Chokladrutor
15 minuter + 5 timmar i kyl 
Foto: Helén Pe
Pajer
Äppelpaj med äppelkompott
30 minuter + 30 minuter i kyl + 30 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Pajer
Plommonpaj med mandelmassa
35 minuter + 30 minuter i kyl + 35 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Äppelkaka med mandelmassa
20 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Matbröd
Frökrans
10 minuter + 70 minuter jäsning + 30 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Matbröd
Ölbröd med kummin
30 minuter + 3 timmars jäsning + 25 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Matbröd
Rotfruktsbröd med keso
15 minuter + 2 timmar + 15 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Kakor och bullar
Naturfärgade minimaränger
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Matbröd
Frö- och aprikosbröd
15 minuter + 10 timmar i kyl + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Matbröd
Havre- och lingonbröd
15 minuter + 10 timmar i kyl + 10 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Matbröd
Äppelfrallor
15 minuter + 10 timmar i kyl + 10 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Portionsbröd med kummin
20 minuter + 11/4 timme jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Kakor och bullar
Knäckig äppelpaj
15 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Frukost
Blåbärsscones
20 minuter + 15 minuter i ugn