Foto: Ulrika Ekblom
Köttfärs
Asiatiska savoykåldolmar med fläsk och ingefära
1 timme
Foto: Helén Pe
Näringsberäknat
Frasig schnitzel med ponzusås och srirachamajonnäs
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Inläggningar
Gurkkimchi
40 minuter + 30 minuter saltning + 2 timmar i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Kyckling och fågel
Stir fry med kyckling
30 minuter + 30 minuter i kyl
Foto: Per Ranung
Näringsberäknat
Fläskfilé och champinjoner i soja
20 minuter
Foto: Helén Pe
Skaldjur
Potstickers med krabba, tamarinddipp och sallad med päron
1 timme
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Grillat fläsk med chili, nudelsallad och rostade jordnötter
40 minuter + 1 timme marinering
Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Kycklingburgare med sojamajonnäs, koriandersalsa och sötpotatis-fries
30 minuter + 25 minuter i ugn + tid på grill
Foto: Per Ranung
Asiatiskt
Steamed buns
30 min + 1 timme jäsning + 20 min ångning
Foto: Lina Eriksson
Kyckling och fågel
Mandelkokt kyckling med koriander och rostad mandel
10 minuter + 20 minuter koktid + tid att kallna
Foto: Lina Eriksson
Veganskt
Sval grönsakssoppa med citron
30 minuter + 1 timme i kyl
Foto: Lina Eriksson
Skaldjur
Sommarrullar med räkor och örter  
1 1/2 timme
Foto: Lina Eriksson
Lax
Sockersotad finlax med zucchinisallad
15 minuter
Foto: Per Ranung
Soppa
Hönssoppa med nudlar, chili och ingefära
25 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Grillad fläsklägg med sesam och lime
30 minuter + 6 timmar i marinad + 2 timmar på grillen
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Sambalglacerad fisk med svalkande sallad
1 timme
Foto: Lina Eriksson
Vegetariskt
Svarta bönor med soja
5 minuter
Foto: Lina Eriksson
Veganskt
Grillade tofuspett med grönsaker och misodressing
45 minuter
Foto: Lina Eriksson
Sallader
Grillad thaibiffsallad med papaya
35 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Lax
Marinerad sesamlax, mangosalsa & yoghurtmajonäs
Foto: Ulrika Pousette
Grönsaker
Grön sallad med färska örter och nötter
25 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Ris och gryn
Kokos- och limeris
10 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Ulrika Pousette
Sås och marinad
Chilihet yoghurt­majonnäs
5 minuter