Foto: Joel Wåreus
Grönsaker
Färska bönor med mandelfras och citronett
15 minuter
Foto: Helén Pe
Förrätter
Ärtgazpacho med minimozzarella
10 minuter
Foto: Lina Eriksson
Asiatiskt
Svarta bönor med soja
5 minuter
Foto: Björn Tesch
Buffémat
Ärt- och bönsallad
20 minuter
Foto: Per Ranung
Hamburgare
Ärtburgare med halloumi och tahinidressing
30 minuter
Grönsaker
Krämig ärt- och bönpasta med citron och parmesan
40 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Favaröra på gula ärter
20 minuter + 8 timmar blötläggning + 40 minuter koktid
Foto: Stefan Wettainen
Grönsaker
Grön soppa med ris och parmesanost
25 minuter
Foto: Anna Kern
Buffémat
Vegetariska risbollar
40 minuter
Foto: Per Ranung
Förrätter
Grön ärtsoppa med mynta
15 minuter
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Bönchili med guacamole, picklad lök och hemgjorda tortillabröd
40 minuter
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Bönor niçoise, krämigt ägg, kapris- och sardellsmör
40 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Glutenfritt
Italiensk grönsakssoppa med pistou
15 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Glutenfritt
Sötpotatisplättar med lins- och blomkålssallad
40 minuter
Foto: Lisa Björner
Grönsaker
Chili sin carne
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Blandad bönsallad med söta plommon, fetaost och valnötter
45 minuter
Foto: Per Ranung
Övrigt
Bönsallad med mungbönor
15 minuter + 45 minuter koktid
Foto: Per Ranung
Brunch
Bönsalsa
20 minuter
Övrigt
Saffransdoftande soppa med bönor, linser och chorizo
Foto: Thinkstock
Gryta
Vegetarisk linsgryta
25 min
Övrigt
Bönsallad med feta och melon
15 min
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Bönsoppa med paprikakräm, parmesan och surdegskrutonger
25 min
Annonssamarbete
Chili con carne på högrev