Foto: Per Ranung
Lunch
Asiatisk okonomiyaki med rökt sidfläsk
20 minuter + 25 minuter stektid
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Nudelsoppa med misobuljong, marinerat ägg och sallad
15 minuter
Foto: Per Ranung
Tillbehör
Marinerade ägg
15 minuter + 12 timmar i kyl
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Snabblyx! Matig gourmetmacka - med äggröra, svamp & tryffelpecorino  
20 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Vegetariskt
Frästa grönsaker med mathavre och pocherat ägg
30 minuter + koktid för mathavren
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Vaniljpannkakor med kryddiga clementiner
30 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Efterrätt och dessert
Äppelpannkaka med karamelliserade äpplen och ljummen chokladsås
45 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Mackor
Äggsallad på rostat bröd
15 minuter
Foto: Anna Kern
Frukt och bär
Ostar med rökta päron, enbärshonung och fikon
15 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Snacks och tilltugg
Kavringscheesecake
15 minuter + 2 timmar i kyl
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Palaak halloumi
30 minuter
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Palak paneer med halloumi
30 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Franskt
Crêpes med söt kastanjekräm och vispgrädde
30 minuter + 15 minuter för smeten att svälla
Foto: Helén Pe
Förrätter
Cheddarost-royale med ansjovis
10 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Fredagsmat
Ost med rostade nötter och ljunghonung
10 minuter
Foto: Sandra Lee Pettersson
Picknick
Glutenfria plättar med blåbär
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Rösti med avokado och pocherat ägg
10 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Grönkålssallad med avokado, hyvlad parmesan och ägg
35 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Halloumigyros med sötpotatis-pommes frites
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Skaldjur
Paj med prästost, räkor och rom
20 minuter + 35 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Lunch
Allt i ett-panna med chorizo och spenat
30 minuter
Foto: Aubergineomelett från ugn med tomatsalsa
Vegetariskt
Aubergineomelett från ugn med tomatsalsa
15 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Shakshuka
20 minuter