Foto: Helén Pe
Italienskt
Tryffelburrata med parmaskinka och olivdressing
10 minuter
55555
Foto: Lisa Björner
Kalla drycker
Exotiskt smoothie med mango, passionsfrukt och banan
10 minuter
00000
Foto: Agneta Thorsén
Frukost
Omelett med ricotta och pesto
20 min
00000
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Vegetarisk pizza med kål, taleggio och citron
40 minuter + 45 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
55555
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Örtomelett med krämig svamp och grönt
25 minuter
00000
Foto: Lisa Björner
Picknick
Bärig yoghurt med sesam- och apelsingranola
15 minuter + 25 minuter i ugn
00000
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Minifrittata med nässelchips
20 minuter + 15 minuter i ugn
00000
Foto: Björn Tesch
Efterrätt och dessert
Hallonkompott med mascarponefluff
20 minuter
00000
Foto: Ulrika Ekblom
Vegetariskt
Patates ve hellim mucveri – plättar med potatis och halloumi
25 minuter
00000
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Minipizzor med taleggio
30 minuter + 10 minuter i ugn
00000
Foto: Katja Ragnstam
Student
Flädertiramisu med fikon och sommarbär
45 minuter + 6 timmar i kyl
00000
Foto: Katja Ragnstam
Tårtor
Rabarbermarängtårta med limegrädde
30 minuter + 1 1/4 timme i ugn
00000
Foto: Lisa Björner
Picknick
Sommarsmoothie på flaska  
5 minuter
00000
Foto: Per Ranung
Saft, sylt, gelé och marmelad
Rabarber- och shiraz­marmelad med tryffel­ost och valnötter
10 minuter
00000
Foto: Katja Ragnstam
Tårtor
Halloncheesecake
25 minuter + 50 minuter i ugnen + 5 timmar i kyl
00000
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Sparrisfritters med citronmajonnäs och persiljepesto
40 minuter
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Våfflor med kardemumma, dulce de leche och karamelliserad banan
30 minuter
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Gourmet och lyx
Baconvåfflor med löjrom och vispad citron-crème fraiche
35 minuter
00000
Foto: Ulrika Ekblom
Röror
Cacik – yoghurtröra med gurka och mynta
20 minuter
00000
Foto: Ulrika Ekblom
Röror
Havuc salatisi – morotstsatsiki
20 minuter
00000
Foto: Ulrika Ekblom
Sås och marinad
Haydari – fetaoströra
20 minuter
00000
Sås och marinad
Valnötssmör
5 minuter
00000
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Rostade morötter med örtaioli, pocherat ägg och krutonger
20 minuter + 25 minuter i ugn
00000