Foto: Holger Edström
Annonssamarbete
Boeuf bourguignon - så gör du klassikern med champinjoner och smålök
Annonssamarbete
Mustig köttgryta med rotfrukter
Annonssamarbete
Bourguignonsås
Annonssamarbete
Klassiskt recept på kalops - här med potatis och rödbetor
Annonssamarbete
Chili con carne på högrev
Annonssamarbete
Kyckling med vitt vin
1 timme
Annonssamarbete
Krämig kycklinggryta med grov senap, vit balsamvinäger och dragon
Annonssamarbete
God fisk och skaldjursgryta med dill och saffran
Annonssamarbete
Oxrullader med skogssvamp & rödvinssås
Annonssamarbete
Fiskgryta med lax och skaldjur
Annonssamarbete
Lammgryta med vårlök och färska örter
Annonssamarbete
Helstekt kyckling med mojo rojo och saltbakad potatis - så här gör du
Annonssamarbete
Krämig kycklinggryta med svamp och vitlök
Gryta
Mustig, klassisk eller krämig – 10 enkla grytor för alla smaker
Annonssamarbete
Moules marinières
Annonssamarbete
Skaldjurssås med cognac
Annonssamarbete
Vitvinssås med timjan
Annonssamarbete
Rödvinsås
Sås och marinad
Stark pepparsås
Annonssamarbete
Madeirasås
Annonssamarbete
Löksås
Annonssamarbete
Hollandaisesås med smak av dill
Annonssamarbete
Viltgräddsås