I annonssamarbete med PAULúNS

En smoothie bowl med lite extra nyttigheter får dig att orka längre och starta dagen på ett bra sätt. Det här enkla receptet ger dig allt vad du behöver, du kan till och med äta den till lunch.

Att det  kan vara bråttom på morgonen vet vi alla, särskilt nu när hösten dragit upp tempot. Men det finns ingen anledning att tumma på frukosten för det.

En riktigt bra frukost gör att du håller dig mätt länge,  innehåller viktiga näringsämnen och smakar så klart också  gott. Fiber, vitaminer, mineraler och nyttiga fetter är sådant som vi behöver för att må bra, och som du hittar i Supermüslin från Paulúns. Så du vet att du alltid gör ett bra val. Den är dessutom fri från tillsatt socker.

Maria Norrving

Maria Norrving är gastronomisk utvecklare i Paulúns Hälsoråd och tipsar om att toppa din smoothie bowl med krispig supermüsli. Både för smaken, tuggmotståndet och alla nyttigheter.

För att göra din frukost lite roligare kan du enkelt tillaga en smakrik smoothie bowl att njuta av på morgonen eller ta med dig till ett senare mellanmål, eller lunch.
Toppa ditt mellanmål med Paulúns Supermüsli, som är proppfull med nyttigheter och ger din smoothie bowl ett extra gott krips!

Spana in när Maria Norrving, från Paulúns Hälsoråd tillagar en god smoothie bowl med smak av blåbär och mango. Du kan också se receptet här nedan.

SMOOTHIE BOWL MED BLÅBÄR OCH MANGO

  • 150 gram frysta blåbär
  • 50 gram fryst mango
  • 50 gram frysta björnbär
  • 1 mogen banan
  • 0.5 dl kokosmjölk

TOPPING

GÖR SÅ HÄR

  1. Lägg blåbär, mango, björnbär, skivad banan och nötmjölk i en matberedare. Mixa på hög hastighet tills allt är finmixat till en krämig blandning.
  2. Servera i en skål och toppa med Paulúns nya Quinoakrisp Supermüsli Blåbär & Acai + Acerola, färska blåbär, björnbär och granatäpplekärnor.