Den 2 maj återkommer succén Sinnen & Smak. Kom och inspireras av mat och dryck i en nyskapande trerätters meny och träffa spännande matprofiler på temat grönt och grillat.

Från kl 18 minglar vi med ett glas bubbel i foajén på Courtyard by Marriott i Stockholm. Vi smakar på smått och gott, bläddrar i nya kokböcker och får dem signerade av författarna.

Du välkomnas sedan in i stora salen där det står uppdukat för en härlig kväll med intressanta samtal, mat och vin. Den krispiga salladsförrätten med sparris och parmesan står uppdukad, och först ut är Bo Rappne, Tareq Taylor och Paul Svensson, som tar oss med på en resa från jord till bord.

Diskussion om den sköna gröna trenden, intresset för odling och vad vi kommer att få se mer av på våra tallrikar i framtiden. Snart börjar grillsäsongen! Lisa Lemke, Christian Hellberg och Rickard Tellström diskuterar genusperspektiv, marinader, såser, tillbehör och bästa grillarna – kol eller gasol, vad är bäst?

Borden dukas sedan upp för vinprovning och huvudrätt. Under middagen får du träffa Allt om Mat:s redaktion. Dessutom är två av våra bloggare på alltommat.se, Monika Ahlberg och Frederik Zäll, på plats. Knivakademiens Johan Almling reder ut kniviga frågor om vassa
redskap tillsammans med Erik Lallerstedt och Lotta Lundgren.

Allt om Mat:s chefredaktör Mona Johansson bjuder in till ett personligt möte med konditorn Roy Fares medan du dricker kaffe och njuter av Roys dessert. Du får en goodie-bag på vägen hem, fylld med ännu mer matinspiration!

Konferencier: Allt om Mat:s chefredaktör Mona Johansson och redaktionschef Ulla Karlström.

Ange koden ”Prenumerant” för att få prenumerantpriset.
Boka via Ticnets webb (se länk till höger) eller via telefon.


Läs mer om Sinnen och Smak 2012 här (pdf)

Sponsor:


NUVARANDE Sinnen & Smak 2012
NÄSTA Till dig som har beställt Datakokboken 2012