Parmaskinka, parmesan, risotto och olivolja. Känner ni hur det doftar av det italienska köket? Låt dessa ljuvliga smaker flytta hem till dig och bjud på middag a la Italia - hela veckan!  

I det italienska köket hittar du alltid färska råvaror av hög kvalitet och här finns plats för både stora och små smaklökar. Vilket barn (eller vuxen för den delen) gillar inte pizza, ost eller god pastasås? Med Muttis krossade tomater får du en tomatsås rik på god smak och många näringsämnen på bara ett kick. En bra ingrediens och bas i din italienska matlagning helt enkelt. Tomter är inte bara gott och vackra att se på, de är även nyttiga eftersom det innehåller både A- och C-vitaminer och även mineralsalter som kalium.

muttiprodukterartikel

Kör en italiensk vecka hemma hos dig. Här är sju rätter direkt hämtade från det stövelformade landet söderut. Vad sägs om italienska köttbullar i smarrig sås, vegetarisk lasagne och linguine med jätteräkor? Och det bästa av allt – samtliga middagar tar dig endast max 20 minuter att tillaga. Så vad väntar du på –  det är bara att sätta igång!

NUVARANDE Satsa på italiensk vecka – 7 goda, snabba middagar
NÄSTA Sauté, polenta och macarons – laga med tomat på nya sätt