Salladsprofiler och tidningstyper

Vilken salladstyp är du? En Carl Jan, en Läckberg eller en Kühlhorn? På sidan 61 hittar du kanske svaret. Själv äter jag vilken sallad som helst just nu. Har inte riktigt haft tid att välja. I stället har jag funderat på vilken tidningstyp du kan vara; är du en traditionalist, en nyskapare eller en äventyrare? De senaste månaderna har vi jobbat fram en ny form för Allt om Mat, och gjort plats för nya typer av reportage. Mer debatt. Mer kunskap. Mer reflektion. Mer nöje.

Vad tycker du om det nya? Stilen, tonen, idéförändringarna? Upptäcker du dem över huvud taget? Själv tycker jag ofta att tidningsförändringar är jobbiga i början, men efter ett par nummer har jag liksom sjunkit in i det nya och börjar gilla det. Hör av dig och säg vad du tycker! Drygt en halv miljon människor läser varje nummer av Allt om Mat – det gör oss till Sveriges i särklass största mattidning. Så stora kan vi bara vara om vi vet vad du gillar, du är superviktig för oss! Kom gärna med förslag. Eller kritik. Eller beröm. För vår riktiga längtan – det är att du som läser Allt om Mat ska gilla den hejdlöst mycket!

Här på redaktionen är vi också glada över responsen på våra matkurser i provköket. Det riktigt small till när vi presenterade utbudet i tidningen för ett par nummer sedan. Några av kurserna blev fullbokade på bara ett par dagar. Och Allt om Mat:s vinklubb, som vi presenterade i förra numret, är redan en succé. Så nu planerar vi för fler aktiviteter där du också kan vara med. Håll utkik!