Sveriges största matsajt AlltOmMat.se söker en driven och internetkunnig säljare med passion för mat och kreativa lösningar.

iLike är ett annonssamarbete mellan 22 av Bonnier Tidskrifters tidningar på nätet. iLike erbjuder annonsörer nischade och flexibla lösningar framförallt riktade mot kvinnor.
För att kunna ge våra kunder den höga servicenivå som vi arbetar med behöver vi nu förstärka med duktiga säljare.

Till AlltOmMat.se söker vi därför en kunnig och matglad internetsäljare. På sajten finner du en bra mix av nyheter, trender, recept och smarta tips som både inspirerar och förenklar vardagen. Här finns webb-tv, populära bloggar och en stor databas som rymmer tusentals pålitliga recept. Alla recept är testlagade i provkök vilket ger en stark redaktionell trovärdighet och tyngd i produkten.

Arbetsuppgifterna består i första hand av försäljning på AlltOmMat.se, där du kommer att arbeta med ett av marknadens starkaste och mest välkända varumärken. Vi tror att du kommer få ett av branschens roligaste webbjobb med möjlighet att vara med att utveckla produkten.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för att göra bra affärer. Som person är du kreativ, drivande, energisk och får saker och ting gjorda direkt.
Du bör ha säljerfarenhet från mediebranschen eller närliggande bransch, några års erfarenhet från internetförsäljning och gärna ha en eftergymnasial utbildning. Du får gärna ha sålt mot konsument och/eller restaurangbranschen, samt vara mycket mat- och vinintresserad.
Du måste också ha god datavana, trivas med ett högt arbetstempo, vara noggrann i din kommunikation samt fungera som ett kreativt bollplank till dina blivande kunder.

Vi erbjuder dig en av landets mest spännande arbetsplatser där ambitionen är att skapa ett tydligt kundvärde. Samtliga av Bonnier Tidskrifters varumärken är starka och välkända på tidskriftsmarknaden och flertalet marknadsledande inom respektive nisch. Efterfrågan på annonsering i nischade kanaler ökar i en allt snabbare takt.

Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig konsult på 10TON Rekrytering:
Agneta Hårte Jacobsson: 08-505 65 243 eller 0735-089373.

Du är välkommen att söka tjänsten på 10TONs Rekryterings hemsida  tioton.com under rubriken "Lediga tjänster".

Läs mer

ilike.se

ILike är ett annonssamarbete på webben mellan 22 av Bonnier Tidskrifters tidningar bl a Vecko-Revyn, Damernas Värld, Amelia, Tara, M-magasin, Sköna Hem, Allt i Hemmet, Hem & Antik, Allt om Fritidshus, Family Living, Mama, Vi föräldrar, Allt om Resor, Topphälsa, Allt om Mat, Laga Lätt, Korsordstidningar, Glamour och Tidningen Rosie.

tioton.com

10TON Rekrytering – din rekryteringspartner när det gäller att nå nya framgångar!
10TON består av ett sammansvetsat team som gillar sitt utmanade jobb, att hitta framgångsrika kandidater åt framgångsrika kunder. Vi jobbar med alla branscher, men är mest aktiva inom Kommunikation, Media, IT och Industrin. Förutom ett effektivt rekryteringssystem har vi ett omfattande nätverk, som gör att vi kan hitta just den rätta kandidaten för varje kund. Vi är lokaliserade i Stockholm City och har löpande uppdrag i hela Sverige.

NUVARANDE Säljare sökes till iLike/Allt om Mat – Sveriges starkaste varumärke inom matområdet
NÄSTA Vardagsgott med kyckling