Res med Allt om Mat till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

Allt om Mats resor & event 2018-2019

18-21 OKT 2018:

Följ med Allt om Mat till Champagne!

res till champagne
Följ med oss på en exklusiv weekendresa till Champagne den 19-22 oktober. Vi besöker vinhus, reser runt bland vingårdar och provsmakar mat och dryck i en av världens mest uppskattade vinregioner!

LÄS MER OM RESAN HÄR. 

 


7 – 10 november

Upplev Marrakech med Food Pharmacy

resor

Vi vill även tipsa om Amelias resa till Marrakech tillsammans med Food Pharmacy. Vi besöker en underbar mat- och kryddmarknad där vi inhandlar underbara grönsaker och kryddor. Senare ska vi få tips och råd hur vi kan skapa fantastiska recept av dem under en workshop. Vi får även en inspirerande föreläsning av Food Pharmacy om tarmfloran och vikten av gröna blad i ditt liv.

LÄS MER OCH BOKA HÄR. 


9-11 nov 2018

Sthlm food and wine 

Rabatterbjudande! Köp biljett till Sthlm Food & Wine
Kom till Sveriges största matfest! Träffa Allt om Mat på Stockholmsmässan i Älvsjö 9-11 november. Köp biljetterna för bara 135 kr med rabattkoden AOM2018.


26-27 jan 2019

Laga italienskt med Paolo Roberto

Tredelad paolo rityta 1

Weekendkurs med Paolo Roberto på mysiga Körunda Hotell!

Under helgen guidar Paolo oss till det italienska köket och på lördagen lagar vi kvällens middag av utvalda italienska råvaror tillsammans med Paolo. Under helgen ingår också flera provningar av italienska viner, olivoljor och annat gott.

LÄS MER OCH BOKA HÄR. 


Vill du hitta fler resor via oss?

På bontravel.se hittar du alla våra resor.