Res med Allt om Mat till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

Aktuella resor & event 2018

13-16 SEP 2018:

Följ med på vinresa till Leth i Österrike!

vinresa med alltommat
Vi har skräddarsytt en riktig drömresa till Gyllene Glaset-vinnaren Leth i distriktet Wagram och besök i vackra Wien. Följ med oss dit den 13–16 september!

LÄS MER OM RESAN HÄR.


 

28–29 SEP 2018:

Upplev Årets Kock-finalen tillsammans med Allt om Mat

årets kock 2018

Foto: Madeleine Landley

Träffa Allt om Mat på SM i professionell matlagning den 28–29 september i Kungliga Tennishallen i Stockholm. Årets Kock firar 35- årsjubileum och bjuder allmänheten att vara med. Som samarbetspartner till Årets Kock har vi glädjen att kunna ge Allt om Mat:s läsare 20 % rabatt på inträdet till finalen.

LÄS MER OCH BOKA HÄR.


18-21 OKT 2018:

Följ med Allt om Mat till Champagne!

res till champagne
Följ med oss på en exklusiv weekendresa till Champagne den 19-22 oktober. Vi besöker vinhus, reser runt bland vingårdar och provsmakar mat och dryck i en av världens mest uppskattade vinregioner!

LÄS MER OM RESAN HÄR. 

 


7 – 10 november

Upplev Marrakech med Food Pharmacy

resor

Vi vill även tipsa om Amelias resa till Marrakech tillsammans med Food Pharmacy. Vi besöker en underbar mat- och kryddmarknad där vi inhandlar underbara grönsaker och kryddor. Senare ska vi få tips och råd hur vi kan skapa fantastiska recept av dem under en workshop. Vi får även en inspirerande föreläsning av Food Pharmacy om tarmfloran och vikten av gröna blad i ditt liv.

Läs mer och boka här. 


Fler resor!

På www.bontravel.se hittar du alla våra resor.