Foto: Magnus Carlsson
Veganskt
Fröknäcke med morotskräm och grönkålschips
30 minuter + 1 timme och 40 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Snittar
Bruschetta med tryffelsalami och olivade
25 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Snittar
Minicroissanter med Iberico Bellota
5 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Snittar
Minibruschetta med grillad avokado, löjrom och crème fraiche
20 minuter + 8 minuter i ugn + 4 minuter på grill
Foto: Charlie Drevstam
Vegetariskt
Pinchos med getoströra, rostad paprika och oliv
15 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Spanskt
Pinchos  med kallrökt lax, dillinkokt äpple, keso och pepparrot
20 minuter + tid att kallna
Foto: Charlie Drevstam
Spanskt
Pinchos med rödbeta, kaprisfärskost, kantarell och sardell
20 minuter + 40 minuter koktid
Foto: Lisa Björner
Snittar
Räkröra på rågbröd
15 minuter + 30 minuter i kyl
Foto: Ulrika Ekblom
Vegetariskt
Patlican ezmesi – auberginedipp på crostini
40 minuter
Foto: Lisa Björner
Snittar
Rågbröd med wasabicrème och rökt lax
10 minuter
Foto: Anna Kern
Snittar
Laxröra
10 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Vegetariskt
Minitacos med citronrostade grönsaker och srirachamajonnäs
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Vegetariskt
Snittar med getostkräm
15 minuter
Foto: Lisa Björner
Snittar
Minicroissant med skinka och gruyère
10 minuter + tid i ugn
Foto: Helén Pe
Snittar
Skagenröra på crostini
20 minuter
Foto: Helén Pe
Snittar
Anklever med champagnerussin
15 minuter
Foto: Lisa Björner
Snittar
Ankbröstsnittar med apelsin och myntadressing
15 minuter + 30 minuter i ugnen + 20 minuter för ankan att vila
Snittar
Dadlar med ädelost och lufttorkad skinka - passar bra till glöggmyset
10 min + 10 min i ugnen
Foto: Lisa Björner
Snittar
Skagenröra på smörstekt bröd
20 minuter
Foto: Joel Wåreus
Snittar
Ansjovisrullar med kalixlöjrom
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Snittar
Sandwich med manchego, marmelad och körsbärsblommor
15 minuter
Foto: Helén Pe
Snittar
Hummerdipp med knapriga papadam
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Snittar
Laxcrostini med löjrom
20 minuter + 10 minuter i ugn