Foto: Pernilla Ahlsén
Bakelser
Semmelmuffins med kaffekräm  
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Semlor
Chokladsemla med hasselnötsfyllning
 45 minuter + 80 minuter jäsning + 8 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Semlor
Semmelglassandwich  
40 minuter + 1 timme i kyl + 10 minuter i ugn + 1 timme och 20 minuter i frys
Foto: Pernilla Ahlsén
Tårtor
Semmeltårta med mandelmassa och grädde
45 minuter + 1,5 timme jäsning + 25 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Semlor
Semla med blåbärsgrädde och apelsin
45 minuter + 80 minuter jäsning + 8 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Semlor
Klassiska semlor
Foto: Ulrika Pousette
Semlor
Semmeldonuts
30 minuter + 1 timme och 20 minuter jäsning + 2 minuter fritering
Foto: Anna Skoog
Semlor
Gör en vacker semmelkrans för många
ca 35 min + 60 min jäsning + 20 min
Semlor
Baka läckra semlor till fettisdagen
30 min + 30 min +50 min jäsning + 10 min i ugn
Foto: Anna Kern
Semlor
Semmellängd
30 min + 70 min ­jäsning + 10 min i ugnen
Semlor
Snabba och enkla semlor
Semlor
Luftiga minisemlor
Foto: Ulrika Pousette
Semlor
Karlsbadersemlor
1 1/2 timme + 8 min i ugn
Foto: Christer Flodqvist
Semlor
Chokladsemlor
Semlor
Hemlan – den nya semlan? Kolla in den nya utmanaren på semmelfronten
Semlor
Bloggarna gör egna semmelwraps – här är deras bästa knep
Semlor
Så gör du din egen semmelwrap!
Foto: Mattias Ljungberg
Semlor
Semmelwrap
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Semlor
Semlor - recept från Tössebageriet
40 minuter + 80 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Jenny Grimsgård
Semlor
Fiberrika semlor med mandel
40 min + tid för jäsning & gräddning
Semlor
Enklaste klassiska fastlagsbullen - med färdiga vetebullar
Bakning
Gör egen mandelmassa 
Semlor
Semlor med stjärnanis och konjak