Foto: Lisa Björner
Saft, sylt, gelé och marmelad
Blodgrapemarmelad
25 minuter + 1 timme kokning
Foto: Susanne Almers
Saft, sylt, gelé och marmelad
Äppelmos
Foto: Lina Eriksson
Saft, sylt, gelé och marmelad
Plommonmarmelad med passionsfrukt
15 min
Foto: Sandra Lee Pettersson
Saft, sylt, gelé och marmelad
Blå chiasylt
10 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Lisa Björner
Saft, sylt, gelé och marmelad
Blåbärscurd med citron
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Saft, sylt, gelé och marmelad
Körsbärssylt med konjak och vanilj
20 minuter
Foto: Per Ranung
Saft, sylt, gelé och marmelad
Sylta och safta – tips, trix, recept och bästa tillbehören!
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Saft, sylt, gelé och marmelad
Apelsin- och aprikosmarmelad
15 minuter + 15 minuter koktid
Foto: Per Ranung
Saft, sylt, gelé och marmelad
Rabarber- och shiraz­marmelad med tryffel­ost och valnötter
10 minuter
Foto: Helén Pe
Saft, sylt, gelé och marmelad
Rabarber- och citronsaft
15 minuter + avrinningstid
Foto: Anna Kern
Saft, sylt, gelé och marmelad
Snabb apelsinmarmelad med kardemumma
15 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Saft, sylt, gelé och marmelad
Fikonmarmelad (perfekt till ost)
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Saft, sylt, gelé och marmelad
Päron- och citronmarmelad
35 minuter
Foto: Jonny Lind
Saft, sylt, gelé och marmelad
Granatäppelsaft
10 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Saft, sylt, gelé och marmelad
Lingonsylt med äpple
30 minuter
Foto: Joel Wåreus
Saft, sylt, gelé och marmelad
Ostar med fläder- och rödbetssylt
15 minuter + 1 timme kokning
Foto: Ulrika Pousette
Saft, sylt, gelé och marmelad
Spritsig svartvinbärblads-drink
5 minuter
Foto: Anna Kern
Saft, sylt, gelé och marmelad
Blåbärs- och grapefruktsmarmelad
20 minuter
Foto: Lina Eriksson
Saft, sylt, gelé och marmelad
Persikomarmelad med rosmarin
30 minuter
Foto: Anna Kern
Saft, sylt, gelé och marmelad
Svartvinbärssaft
25 minuter + tid att rinna av
Foto: Anna Kern
Saft, sylt, gelé och marmelad
Farmors svartvinbärssylt
45 minuter
Foto: Per Ranung
Saft, sylt, gelé och marmelad
Apelsinsaft
20 minuter + avsvalning 1 timme
Foto: Annika Broman
Saft, sylt, gelé och marmelad
Krusbärscurd
45 minuter