Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Godis
Kaffe- och hasselnötsfudge
30 minuter + tid att stelna
Foto: Stefan Wettainen
Semlor
Semmelbollar
15 minuter + 30 minuter i kyl
Foto: Eva Hildén Smith
Choklad
Mörk choklad- och jordnötstryfflar  
40 minuter + 1 timme i kylen + tid att stelna
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Godis
Gula fruktbollar med vit choklad
20 minuter + 10 minuter för aprikoserna att mjukna
Foto: Katja Ragnstam
Choklad
Tryffel med calvados
20 minuter + 5 timmar i kyl
Foto: Per Ranung
Godis
Chokladdoppad lakritskola
30 minuter + tid att stelna
Foto: Helén Pe
Julgodis
Knäckbräck med pekan, chokladpärlor och flingsalt
10 minuter + koktid
Foto: Helén Pe
Julgodis
Wienernougat
10 minuter + tid att stelna
Foto: Lisa Björner
Julgodis
Jordgubbsgräddkola
20 minuter + tid att stelna
Foto: Lisa Björner
Godis
Hallongeléhjärtan
40 minuter + tid att stelna
Foto: Lisa Björner
Julgodis
Choklad- och polkagrisfudge  
30 minuter + tid att stelna
Foto: Katja Ragnstam
Choklad
Chokladbräck med russin och nötter
15 minuter + tid att stelna
Foto: Lisa Björner
Julgodis
Konjakstryffel  
20 minuter + tid att stelna
Foto: Lisa Björner
Julgodis
Chokladsalami  
20 minuter + 30 minuter för fikonen att dra + 1 dygn i kyl
Foto: Lisa Björner
Julgodis
Fruktremmar
15 minuter + 5 timmar i ugn
Foto: Lisa Björner
Julgodis
Honey Comb Candy
15 minuter + tid att stelna
Foto: Ulrika Pousette
Julgodis
Toscabitar
25 minuter + 15 minuter i ugn + tid att stelna
Foto: Magnus Carlsson
Veganskt
Valnöts- och aprikostryfflar med mörk choklad
20 minuter + 15 minuter i frys
Foto: Lisa Björner
Potatis och rotfrukter
Carrot cake bliss balls  
15 minuter + 1 timme i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Godis
Raw chokladmousse-tryffel  
20 minuter + tid i kyl och frys
Foto: Lisa Björner
Picknick
Hemgjorda energibars
20 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Mellanmål
Energibollar med aprikos och kokos
15 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Frukt och bär
Dadelbollar med mörk choklad och kokos
30 minuter