Foto: Ulrika Pousette
Varma drycker
Vit vin chaud med clementin
20 minuter
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Marängsviss med apelsin
10 minuter
Foto: Per Ranung
Röror
Rödbetsdipp
5 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Smörbakad rotselleri med champ­injoner, valnötter och picklad rödkål
1 timme
Foto: Ulrika Pousette
Kalkon
Kalkon med russin- och portvinssås, gräddkokt grönkål och potatisflis
40 minuter
Foto: Anna Kern
Fredagsmat
Kladdkaka med After Eight-mousse och björnbär
10 minuter + tid i kyl
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Citrongrillad marulk med pistasch- och olivröra
40 minuter
Foto: Anna Kern
Smårätter
Lantcrostini med fänkålssalami
10 minuter
Foto: Per Ranung
Torsk
Torskrygg med broccolicrème, vitvinssås och citronmarinerade grönsaker
50 minuter
Foto: Anna Kern
Italienskt
Liten antipasto - tomatröra med olivolja, baguette och parmaskinka
5 minuter
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Torskrygg med jordärtskockspuré, brynt smör, rom och rödbetschips
30 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Fredagsmat
Ljumna körsbär med vaniljglass och krispigt mandelsmul
15 minuter
Foto: Per Ranung
Vilt
Kryddig hjortfilé med svartvinbärssky
1 timme
Foto: Helén Pe
Fredagsmat
Mjölkchokladmousse med nötcrunch och maräng
10 minuter + tid i kylen
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Ljummen svart rissallad med frasiga getostbollar
50 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Vegochili med färsk tomatsalsa och nachos
40 minuter
Foto: Anna Kern
Lamm
Grillad lammytterfilé med mynta och lime
40 minuter
Foto: Helén Pe
Kalkon
Kalkon med vildrispilaff och het sås
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Enkel äppelkaka med mandel
10 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Anka med svartvinbärssås och butternutpuré
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Kyckling och fågel
Fajitakryddad kyckling med jordnötssalsa och rostad sötpotatissallad
15 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Fredagsmat
Sidecar Cassis
5 minuter
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Ananas med rom och kokos  
5 minuter