Tårtor
Chocolate & vanilla/raspberry cake
2 dagar
Kakor och bullar
Munk med kanderad äppelsnurra och luftig vaniljcrème
1 1/2 timme + 10 timmar jäsning + 1 timme i ugn
Snabb chokladmousse med salt-karamelliserade hasselnötter
10 minuter + tid i kyl
Kakor och bullar
Bakad chokladmoussekaka med hallonyoghurtglass och rostad choklad
45 minuter + 30 minuter i ugn + tid att frysa
Kakor och bullar
Havtorns- och honungsmelonsorbet med maräng
40 minuter + tid att frysa + 20 minuter i ugn
Kakor och bullar
Inkokta aprikoser med pistaschmazarin och vaniljglass
1 timme + tid att frysa + 15 minuter i ugn
Frukt och bär
Konjaksmarinerade hallon med chokladsorbet och nötter
 5 minuter + marineringstid
Frukt och bär
Karamellstekta päron med lingon och sirap
10 minuter
Pajer
Apple merengue pie
40 minuter + 30 minuter för degen att vila + 15 minuter i ugn
Fredagsmat
Syllabub
5 minuter
Citronsorbet med marängsmulor
30 minuter + 3–4 timmar i frysen + 1 timme i ugn
Frukt och bär
Crêpes med päron, pekannötter och lönnsirapssmetana
20 minuter
Italienskt
Sgroppino, italiensk citronsorbetdrink
10 minuter
Kakor och bullar
Klassiska krabbelurer
Tårtor
Solros- och kolatarte
30 minuter i ugn + 18 minuter i ugn + tid att stelna
Frukt och bär
Ugnsbakade plommon med rom och hasselnötsglass
10 minuter + 20 minuter i ugn
Frukt och bär
Rostade plommon och nektariner
10 minuter + 20 minuter i ugn
Kulfi – indisk glass med pistagenötter
10 minuter + 3 timmar i frys
Frukt och bär
Jordgubbssoppa med punschglass
10 minuter
Student
Varm kladdkaka med björnbärsglass
Fredagsmat
Ost med schalottenlöksmarmelad
10 minuter + koktid
Frukt och bär
Vattenmelongranita
20 minuter + tid i frys
Pajer
Chokladmarängpaj med hallon och blåbär i citronlag
1 timme + 15 minuter i ugn + tid i frys och kyl