Foto: Magnus Carlsson
Veganskt
Mandelkakor med julkryddor och apelsin
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Magnus Carlsson
Veganskt
Valnöts- och aprikostryfflar med mörk choklad
20 minuter + 15 minuter i frys
Foto: Magnus Carlsson
Veganskt
Rotselleri- och trattkantarellsoppa med rostade brysselkålschips  
30 minuter + 5 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Veganskt
Höstsallad med kastanjer och morötter
40 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Per Ranung
Veganskt
Ugnsbakad grönkålsbotten med svamp och tahinidressing
40 minuter
Foto: Helén Pe
Veganskt
Misosoppa extra allt
15 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Veganskt
Fröknäcke med morotskräm och grönkålschips
30 minuter + 1 timme och 40 minuter i ugn
Foto: Magnus Carlsson
Veganskt
Bakade sötpotatisskivor med kokos-coleslaw och granatäpple
30 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Magnus Carlsson
Veganskt
Svartrissallad med pumpa och brysselkål  
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Veganskt
Rödbetsgazpacho med vindruvor och tagetes
15 minuter
Foto: Per Ranung
Veganskt
Pumpasmörrostad blomkål med sötpotatismos
1 timme + 1 timme 20 min i ugn
Foto: Per Ranung
Veganskt
Kokosglass med dadelsirap, vegan nice cream
10 minuter + 6 timmar i frys
Foto: Lina Eriksson
Veganskt
Sval grönsakssoppa med citron
30 minuter + 1 timme i kyl
Foto: Lina Eriksson
Veganskt
Grillade tofuspett med grönsaker och misodressing
45 minuter
Foto: Lina Eriksson
Veganskt
Panzanella – italiensk tomat- och brödsallad
30 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Grönsaker
Grillade citronmarinerade sommargrönsaker
15 min + 15 min på grillen
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Apelsin- och mandelpotatis med tofuröra och bruschettasticks
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Björn Tesch
Veganskt
Tomatcouscous
20 minuter + 2 timmar i ugnen
Foto: Lisa Björner
Veganskt
Barbari – persiskt bröd  
20 minuter + 3 timmar jäsning + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Veganskt
Salata – sallad med pitabröd
45 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Veganskt
Zeytinyagli patlican dolmasi – auberginedolmar
1 timme och 40 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Veganskt
Mercimek köftesi – lins- och bulgurköfte
1 timme
Foto: Ulrika Ekblom
Veganskt
Panzanella
30 minuter + 25 minuter i ugn + 30 minuter för salladen att dra