Foto: Joel Wåreus
Sill
Chili- och limesill
15 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Lisa Björner
Skaldjur
Smörrebröd med avokado, räkor och rom
15 minuter
Foto: Lisa Björner
Kalla drycker
Exotiskt smoothie med mango, passionsfrukt och banan
10 minuter
Sill
Silltårta - en läsarfavorit sedan 1993
40 min
Svenskt
Inlagd sill med gubbröra
15 min
Foto: Per Ranung
Strömming
Stekt inlagd strömming
25 minuter + 24 timmar i kylen
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Drinkar
Mangomimosa
5 minuter
Foto: Malin Turunen
Sill
Rysk silltårta "Under pälsen"
20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Påsk
Helstekt kyckling med senapssky och ljummen potatissallad
40 minuter + 11/4 timme i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Sparrisfritters med citronmajonnäs och persiljepesto
40 minuter
Foto: Lisa Björner
Påsk
Mandelkrokant med choklad och krossade karameller
45 minuter
Foto: Lisa Björner
Påsk
Smörrebröd med ägg, kallrökt lax, örtolja, ärtskott och krasse
20 minuter
Foto: Annika Broman
Snacks och tilltugg
Varm västerbottensshot med ansjovissnitt
15 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Örtgratinerad kålrot - vegansk "julskinka"
15 minuter + 1 timme koktid + 5 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Rostade morötter med örtaioli, pocherat ägg och krutonger
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Påsk
Browniebitar med chokladtopping
25 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Joel Wåreus
Sill
Citron- och gurksill
15 minuter + 24 timmar i kyl
Foto: Joel Wåreus
Påsk
Vaniljparfait med lemon curd, italiensk maräng och rostad mandel
45 minuter + 4 timmar i frys
Foto: Joel Wåreus
Påsk
Lammterrine  
30 minuter + 2 timmar i kyl + 1 timme i ugn
Foto: Joel Wåreus
Påsk
Dillfyllda kycklingrulader med gurksallad
30 minuter + 1 1/2 timme i ugn
Foto: Lisa Björner
Påsk
Ägg benedict på rostat grovbröd
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Påsk
Kaninbröd
30 minuter + 30 minuter jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Påsk
Ägg fyllda med räkor och löjrom
30 minuter