Foto: Stefan Wettainen
Röror
Löjroms- och pepparrotsdipp
5 minuter
Foto: Helén Pe
Nyårsmeny
French 75  
10 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Dessert med rödbeta, färskostcrème, rostad getost och hallon
40 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Ugnsbakad hälleflundra med kungskrabba, kålrabbi och ostkrokett
1 timme + 15 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Råbiff med picklade rotfrukter, dillcrème och friterade potatissmulor
1 timme + 1 timme i marinad
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Gemsallad med råmarinerad lax
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Skaldjur
Hummer med blomkål, picklade tomater och mandel
1 timme
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Gratinerad hummer – en klassiker!
15 min + 5 min i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Sås och marinad
Bearnaisesås
15
Foto: Stefan Wettainen
Påsk
Rödbetsgravad lax med rostade betor, skockor och honungsvinägrett
40 minuter + 2 dygn i kyl + 30 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Isglass med skumpa
15 minuter + 14 timmar i frys
Foto: Helén Pe
Nyårsmeny
Pistaschglass med granatäppelsirap, amarettokokta aprikoser och mochi
1 timme + 2 timmar i frys och kyl
Foto: Helén Pe
Nyårsmeny
Tournedos med asiatisk sallad och jordnöts­dressing
40 minuter
Foto: Helén Pe
Skaldjur
Pilgrimsmusseltartar med svart sesam, gurka och avokadokräm
30 minuter
Foto: Eva Hildén Smith
Nyårsmeny
Chokladglass med saltkolasås och bär
1 timme + 12 timmar att vila + tid att frysa
Foto: Helén Pe
Nyårsmeny
Pavlova med passionsfruktscurd
30 minuter + 1 1/2 timme i ugn
Foto: Helén Pe
Torsk
Torskrygg med potatispuré, savojkål och champagnesås
1 timme + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Skaldjur
Gratinerad hummer
20 minuter
Foto: Helén Pe
Snittar
Anklever med champagnerussin
15 minuter
Foto: Lisa Björner
Skaldjur
Gratinerad hummer med avokadosallad
20 minuter + 5 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Soppa
Grön ärtsoppa med mynta, vispad grädde och bubbel
25 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Nyårsmeny
Kyckling med jordärtskockscrème, champagnekokt kål och sky med valnöt
1 timme
Foto: Charlie Drevstam
Torsk
Krispigt överbakad torskrygg med kålrabbi, fänkål och kålrot i dillsky
40 minuter + 20 minuter i ugn