Foto: Per Ranung
Näringsberäknat
Kycklingfärsbollar med julkål och soja
30 minuter
Foto: Anna Kern
Texmex
Taco cajun style  
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Näringsberäknat
Skinkschnitzel med parmaskinka och kaprispotatis
30 minuter
Foto: Anna Kern
Pasta
Pasta med krämig sardellsås, kyckling och rostad mandel
20 minuter
Foto: Per Ranung
Näringsberäknat
Halloumipanerad kyckling med ugnsbakad tomatsallad
20 minuter
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Risotto med getost
30 minuter
Foto: Anna Kern
Torsk
Fisksoppa med kokosmjölk och röd curry
30 minuter
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Palak paneer med halloumi
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Nötkött
Krämig strimmelbiff
20 minuter
Foto: Helén Pe
Vilt
Renskavsgryta med äpple och timjan  
20 minuter
Foto: Helén Pe
Näringsberäknat
Palsternacksgratäng med köttfärstopping
25 minuter + tid i ugn
Foto: Helén Pe
Potatis och rotfrukter
Potatisbullar med kroppkakefräs och sötsura lingon
30 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Bönpasta med svamp  
20 minuter
Foto: Per Ranung
Vilt
Viltstroganoff med kantareller
20 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Grönkålspasta med citron och mozzarella  
15 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Texmex
Fish tacos med sojadipp
25 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Sydamerikanskt
Klar kycklingsoppa med quinoa och korianderröra
15 minuter + 15 minuter koktid
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Yoghurtsoppa med gröna linser, brynt smör och koriander
20 minuter
Foto: Lina Eriksson
Potatis och rotfrukter
Potatisbullar med rökt lax och gräddig spenat
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Zucchinibiffar med bulgur och rödlöksyoghurt  
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Tonfisk
Krämig tonfiskpasta med rucola
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Vego-”köttbullar” med formbar färs - serveras med gräddsås
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Näringsberäknat
Kycklinggryta med soltorkade tomater
25 minuter