Foto: Per Ranung
Röding
Röding med romsås
45 minuter
Foto: Per Ranung
Torsk
Lättrimmad torsk med rotselleri, rödkål och chablis-sås
40 minuter
Foto: Anna Kern
Skaldjur
Blinier med krabbröra och löjrom
10 minuter
Foto: Anna Kern
Nyårsmeny
Oxfilé med svampkräm, sötsyrliga tomater och friterade småpotatisar
40 minuter
Foto: Lisa Björner
Snacks och tilltugg
Profiteroler med gräddfil och löjrom
35 minuter + 20 minuter i ugn + tid att rinna av
Foto: Lisa Björner
Nyårsmeny
Sesammarinerad lax i salladsblad
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Nyårsmeny
Lammrostbiff med kantarellkroketter och silverlök
3 timmar + 40 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Nyårsmeny
Chokladkräm med inkokta körsbär, puffat svart ris och vaniljgrädde
1 timme  + 1 dygn i kyl
Foto: Helén Pe
Snacks och tilltugg
Västerbottenskrustad med löjrom  
10 minuter
Foto: Jenny Grimsgård
Skaldjur
Kungskrabba med yuzumajonnäs
30 minuter
Foto: Helén Pe
Snittar
Krämig hummerröra med fänkål och grapefrukt
20 minuter
Foto: Helén Pe
Snittar
Anklevermousse på chips med mangosalsa
15 minuter
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Gratinerad hummer – en klassiker!
15 min + 5 min i ugn
Foto: Anna Kern
Skaldjur
Saffransgratinerade havskräftor
10 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Röror
Löjroms- och pepparrotsdipp
5 minuter
Foto: Linda Dannvin
Vegetariskt
Tryffelpasta
20 minuter + 30 minuter i kyl + utbakningstid
Foto: Lina Eriksson
Kalv
Kalvschnitzel med tryffelsalami och blomkålspuré
20 minuter
Foto: Anna Kern
Skaldjur
Halstrad hummer med miso- och sesamsmör
10 minuter
Foto: Hans Logren
Skaldjur
Tacos med stekta pilgrimsmusslor och avokadosalsa
45 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Korv och chark
Bresaola med tryffelcrème, rucola och parmesan
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Vilt
Hjortråbiff med tryffel och svart vitlöks-majo  
45 minuter
Foto: PER RANUNG
Lamm
Kryddigt lamm med rostade rötter, bovete och ostkräm
40 min + 30 min i ugnen
Foto: Niklas Albinsson
Vilt
Rådjursfilé med rotfrukter, jordärtskockspuré och rödvinssås
40 minuter