Foto: Anna Kern
Skaldjur
Saffransgratinerade havskräftor
10 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Röror
Löjroms- och pepparrotsdipp
5 minuter
Foto: Linda Dannvin
Vegetariskt
Tryffelpasta
20 minuter + 30 minuter i kyl + utbakningstid
Foto: Lina Eriksson
Kalv
Kalvschnitzel med tryffelsalami och blomkålspuré
20 minuter
Foto: Hans Logren
Skaldjur
Tacos med stekta pilgrimsmusslor och avokadosalsa
45 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Korv och chark
Bresaola med tryffelcrème, rucola och parmesan
20 minuter
Foto: Niklas Albinsson
Vilt
Rådjursfilé med rotfrukter, jordärtskockspuré och rödvinssås
40 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Skaldjur
Pilgrimsmusslor med chilimarinerad tomat och koriandermajonnäs
25 minuter
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Lax med hummerbuljong och citronmajonnäs  
1 timme
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Krabba och hummer med tre såser
30 minuter
Foto: Per Ranung
Vilt
Rådjursfilé med salvia, majs- och tryffelcrème, rotselleri och svamp  
1 timme
Foto: Charlie Drevstam
Svamp
Karljohanfylld ravioli med hummer, fänkål och tomat
45 minuter
Foto: Lisa Björner
Skaldjur
Hummer med blomkål, picklade tomater och mandel
1 timme
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Gratinerad hummer – en klassiker!
15 min + 5 min i ugn
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Sallad med kungskrabba och misodressing
15 minuter
Foto: Helén Pe
Skaldjur
King crab carbonara
20 minuter
Foto: Per Ranung
Röding
Röding med forellromshollandaise och sparris
20 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Kalv
Kalvtartar med ramslöksmajonnäs  
30 minuter
Midsommar
Gubbröra
15 min
Foto: Helén Pe
Gourmet och lyx
Hallonsorbet med mousserande vin och pistaschflarn
Foto: Anna Kern
Skaldjur
Tryffelpasta med halstrade räkor
40 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Gourmet och lyx
Baconvåfflor med löjrom och vispad citron-crème fraiche
35 minuter
Foto: Joel Wåreus
Gourmet och lyx
Bakad chokladmousse med rödbetsglass och rödbetsskum
3 timmar + tid i kyl, frys och ugn