Foto: Ulrika Pousette
Kalla drycker
Glöggdrink med äpple  
10 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Salted caramel-glass med pekannötter
20 minuter + tid i glassmaskin
Foto: Ulrika Pousette
Kalkon
Baconlindad kalkonfilé med sherrysås och rostad fänkål
45 minuter + 80 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Skaldjur
Saffransgratinerade havskräftor
10 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Röror
Löjroms- och pepparrotsdipp
5 minuter
Foto: Helén Pe
Nyårsmeny
French 75  
10 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Kalla drycker
Ginger velvet
5 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Fest
Citrondrink med hallon och prosecco  
10 minuter
Foto: Lina Eriksson
Italienskt
Snabb tiramisu
Foto: Stefan Wettainen
Fest
Negroni bottle serve
15 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Fest
Drinken French 75 - med en tvist
15 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Fest
Rom Punch
10 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Dessert med rödbeta, färskostcrème, rostad getost och hallon
40 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Ugnsbakad hälleflundra med kungskrabba, kålrabbi och ostkrokett
1 timme + 15 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Råbiff med picklade rotfrukter, dillcrème och friterade potatissmulor
1 timme + 1 timme i marinad
Foto: Per Ranung
Nötkött
Entrecôte Gangnam Style
1 timme + 30 minuter marinering
Foto: Ulrika Pousette
Pasta
Ugnsbakad lax med saffranspasta och dillolja
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Korv och chark
Bresaola med tryffelcrème, rucola och parmesan
20 minuter
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Sashimi på lax och pilgrimsmussla med ponzuemulsion och citronfänkål
30 minuter
Foto: Per Ranung
Lax
Srirachalax med misorostad purpurkål, shiitake och sushiris
45 minuter + 20 minuter marinering + 20 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Skaldjur
Pilgrimsmusslor med chilimarinerad tomat och koriandermajonnäs
25 minuter
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Lax med hummerbuljong och citronmajonnäs  
1 timme
Foto: Lisa Björner
Skaldjur
Hummer med blomkål, picklade tomater och mandel
1 timme