Foto: Lisa Björner
Frukt och bär
Halloncheesecake med lime
40 minuter +  4 timmar i kyl
Foto: Ulrika Pousette
Kakor och bullar
Chokladmuffins med maräng  
40 minuter + 12 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Matpaj
Sparrispaj med räkor, löjrom, crème fraiche och dill
40 minuter + 30 minuter i kyl + 35 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Jordgubbsdrink med lime - alkoholfri
15 minuter
Foto: Lisa Björner
Kakor och bullar
Minibiskvier med chokladkräm
30 minuter + 10 minuter i ugn + tid att stelna
Foto: Björn Tesch
Student
Chokladmousse
30 minuter + 2 timmar i kyl
Foto: Björn Tesch
Veganskt
Tomatcouscous
20 minuter + 2 timmar i ugnen
Foto: Björn Tesch
Vegetariskt
Ärt- och bönsallad
20 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Student
Flädertiramisu med fikon och sommarbär
45 minuter + 6 timmar i kyl
Foto: Katja Ragnstam
Tårtor
Vit chokladmoussetårta med frukt, bär och pistaschnötter
45 minuter + 25 minuter i ugnen + 4 timmar i frys + 40 minuter i rumstemperatur
Foto: Katja Ragnstam
Tårtor
Rabarbermarängtårta med limegrädde
30 minuter + 1 1/4 timme i ugn
Foto: Björn Tesch
Student
Kyckling med gremolata och örtsås
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Tårtor
Halloncheesecake
25 minuter + 50 minuter i ugnen + 5 timmar i kyl
Foto: Helén Pe
Tårtor
Jordgubbstårta
1 1/4 timme + 40 minuter i ugn + tid i kyl
Foto: Ulrika Pousette
Student
Minibagels med färskost, avokado och grönsaker
15 minuter
Foto: Lisa Björner
Snittar
Räkröra på rågbröd
15 minuter + 30 minuter i kyl
Foto: Björn Tesch
Student
Räkcocktail
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Student
Smörgåstårta med löjrom och räkor
50 minuter
Foto: Lisa Björner
Snittar
Rågbröd med wasabicrème och rökt lax
10 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Student
Rödkålsgravad lax med fänkål, kålrabbi och pepparrotsmajonnäs
30 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Påsk
Purjolöksgravad lax med senapscrème och ättiksgurka
40 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Påsk
Rödbetsgravad lax med rostade betor, skockor och honungsvinägrett
40 minuter + 2 dygn i kyl + 30 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Student
Fredagsdrinken – så gör du Rabarberbubbel