Foto: Joel Wåreus
Matbröd
Bröd fyllt med tapenade
15 minuter + 1 1/2 timme jäsning + 28 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Kakor och bullar
Kladdkaka med amarettogrädde och hasselnötscrème
30 min + 25 min i ugn
Foto: Per Ranung
Matbröd
Grahamsbröd
15 minuter + 1 timmes jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Munkar fyllda med hasselnötskräm och saltkola  
30 minuter + 2 timmar jäsning + friteringstid
Foto: Ulrika Pousette
Bakelser
Mazariner - i miniformat med smak av citron
30 minuter + 1 timme i kyl + 13 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Bakelser
Semmelmuffins med kaffekräm  
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Semlor
Chokladsemla med hasselnötsfyllning
 45 minuter + 80 minuter jäsning + 8 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Semlor
Semmelglassandwich  
40 minuter + 1 timme i kyl + 10 minuter i ugn + 1 timme och 20 minuter i frys
Foto: Pernilla Ahlsén
Semlor
Semla med blåbärsgrädde och apelsin
45 minuter + 80 minuter jäsning + 8 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Pajer
Banoffee pie  
20 minuter + 20 minuter i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Fredagsmat
Mandelkakor med limoncellogrädde och hallon
10 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Red velvet cupcakes med chokladgömma
20 minuter + 10 minuter i ugn + 1 timme i kyl
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Kokostoppar med brynt smör och rårörsocker
25 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Kakor och bullar
Bananbröd med granatäpple  
20 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Veganskt
Pink velvet - vegetarisk raw foodkaka
30 minuter + 1 timme i frys
Foto: Helén Pe
Röror
Frökex med gurkmeja-spread
40 minuter + 4 timmar blötläggning + 15 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Kakor och bullar
Clementine pound cake
20 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Kakor och bullar
Citronkakor med pistasch
30 minuter + 30 minuter i kyl + 8 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kakor och bullar
Äppel- och russinknyten  
40 minuter + 80 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kakor och bullar
Chokladkaka med nougat och hasselnötter
15 minuter + 12 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Efterrätt och dessert
Bakad citroncheesecake
30 minuter + 50 minuter i ugn + 30 minuter i eftervärme
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kakor och bullar
Blåbärsgifflar
40 minuter + 80 min jäsning + 8 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Kakor och bullar
Citronmuffins
10 minuter + 15 minuter i ugn