Wraps

Linsröran blandas snabbt ihop och salladen skyddar brödet från att bli mjukt. Avsluta gärna måltiden med en banan för att få tillräckligt med energi!
Allt om Mat

Linsröra

  • 0,5 röd paprika
  • 2 dl röda linser - kokta, t ex från burk (150 g)
  • 0,5 dl rödlök - finhackad
  • 1 dl fraiche - mini
  • 0,5 tsk örtsalt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Tillbehör

  • 2 tortillas - mjuka (ca 140 g)
  • 60 g isbergssallad - blad
  • 100 g kassler - av kyckling eller kalkon

Gör så här

  1. Kärna ur och tärna paprikan fint. Blanda väl avrunna linser med lök, paprika och mini fraiche. Smaka av med örtsalt och peppar.

  2. Lägg ut tortillabröden och fördela salladsbladen på bröden. Klicka på linsröran. Strimla den rökta kycklingen och lägg den på röran. Rulla ihop och forma till en wrap. Linda in den i smörpapper.

    Ca 349 kcal/portion varav ca 11 g fett, 35 g kolhydrater, 28 g protein

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!