Wraps med thairäkor

Kryddiga wraps med friska smaker. Använd antingen frysta eller färska räkor.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g räkor - skalade
  • 1 pepparfrukt - färsk och finhackad
  • 4 salladslökar - strimlade
  • 0,5 dl mynta - färsk och finhackad
  • 0,5 dl koriander - färsk och finhackad
  • 1 msk olja
  • 2 tsk currypasta - röd, t ex Hot Madras
  • 75 g spenat - färsk
  • 1 rucolasallad - kruka
  • 4 vetetortillas - mjuka

Gör så här

  1. Gör i ordning samtliga ingredienser som ska skalas, strimlas och hackas så att allt ligger förberett att snabbt läggas i stekpannan. Ansa spenaten.

  2. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs hastigt räkor, pepparfrukt, salladslök och currypasta. Låt det fräsa ca 1/2 minut. Blanda ner spenat, mynta och koriander och låt det fräsa några sekunder.

  3. Fördela allt på 4 tortillas och strö på rucola. Vira ihop dem och servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!