Wraps med kalkon, dijonkeso och picklad rödlök

00000

Recept på wraps med kalkon, dijonkeso och picklad rödlök. Kalkonwrapsen passar perfekt som utflyktsmat.

För 2 personer

Ingredienser

2 pitabröd, stora, tunna, t ex libabröd
250 g keso
1 msk dijonsenap
120 g kalkon, rökt, i tunna skivor
25 g sallad, blandad

Picklad rödlök:

1 rödlök, liten
0,5 dl ättiksprit, (12 %)
1 dl strösocker
1,5 dl vatten

15 minuter

Wraps med kalkon, dijonkeso och picklad rödlök – gör så här:

  1. Picklad rödlök: Skala och finstrimla löken. Koka upp ingredienserna till ättikslagen. Lägg löken i den varma lagen. Låt kallna. 
  2. Blanda keso och senap. 
  3. Fördela salladsblad på bröden. Lägg på kalkon och dijonkeso. Toppa med avrunnen rödlök och rulla ihop bröden. 

 

Fler recept med: Mackor, Övrigt, Picknick