I annonssamarbete med GOGREEN

00000

Sätt lite extra färg på din thailändska middag med wokade grönsaker. Här kommer ett litet dressingtips för att sätta extra smak på grönsakerna. Apelsinjuice, ingefära, ostronsås, fisksås, koriander och farinsocker tar dina wokade grönsaker till en ny nivå! Servera tillsammans med en Thai Chicken Curry.

För 4 portioner

Ingredienser

2 morötter
1 broccolibukett
0,5 blomkålsbukett
1 lök
1 msk vitlök
2 msk chili hackad
5 msk fisksås
2 dl ananasjuice
3 msk ostronsås
2 msk farinsocker
1 msk ingefära riven
3 msk koriander hackad

10 min

Wokade grönsaker som sätter färg på middagen

1. Hacka upp alla grönskar.

2. Hetta upp wokpannan och fräs alla grönsaker med vitlök och chili.

3. Tillsätt ananasjuice, ostronsås, socker och ingefära.

4. Smaka av med socker och fisksås, avsluta med att strö över hackad koriander. Servera!

Fler recept med: GoGreen, Thailändskt