Wokade grönsaker

Grönsakerna kan gärna serveras ljumma och blir bäst om de wokas i anslutning till måltiden.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 3 - 4 rödlökar
  • 3 - 4 röda paprikor
  • 300 g sockerärter
  • 2 msk olivolja
  • 0,5 tsk salt
  • 1 dl marinad - från kycklingen
  • 2 msk sesamfrön - rostade

Gör så här

  1. Skär löken i cm-tjocka klyftor, paprika och sockerärter i mindre bitar.

  2. Woka först paprikan i het torr panna 2–3 min. Ta upp och woka sedan löken i olja ca 2 min. Tillsätt sockerärterna och woka dem hastigt ca 1 minut.

  3. Blanda grönsakerna med salt, marinad och sesamfrön.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!