Vitvinsbål med mynta

Den friska myntan gör att denna vinbål inte blir för söt.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 75 cl vitt vin - torrt t ex 1 flaska Marques de Riscal
  • 1,5 dl torr vit vermouth - (Noilly Prat)
  • 1,5 dl limoncello (citronlikör) - (citronlikör)
  • is
  • 4 - 5 lime - skivade
  • 1 kruka mynta
  • 7,5 dl sprite

Gör så här

  1. Blanda vin, vermouth och limoncello.

  2. Fyll på rikligt med is, limeskivor och mynta.

  3. Toppa med Sprite.

    Foto: Holger Edström

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!