Vitlöks- och senapssill

5-minuterssillen är urvattnad och inlagd, färdig för smaksättning och perfekt för dig som göra vitlöks- och senapssill.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 5-minuterssill - paket (à 420 g)
  • 3 dl gräddfil
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 vitlöksklyfta - liten, pressad
  • 1 krm salt
  • 1 dl dill - hackad

Gör så här

  1. Skölj sillen. Låt rinna av väl.

  2. Blanda gräddfil, senap, vitlök, salt och dill.

  3. Skiva sillen och blanda den  med gräddfilssåsen.

  4. Ställ kallt minst 30 min.

    Foto: Holger Edström

    På sillbordet finns inläggningar för alla smaker. Bloody Mary-sillen uppe t v hyllades särskilt av redaktionens provsmakare. Foto: Holger Edström

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!