Vit sangria

Recept på vit sangria, en frisk och fräsch variant av sangria, som får bett av grapefrukt.
Ylva Porsklev
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 1 flaska vinho verde - eller annat lätt, oekat vitt vin (75 cl)
  • 4 dl vermouth - söt
  • 3 dl blodgrapejuice
  • 0,5 blodgrape
  • 5 dl mineralvatten
  • is

Gör så här

  1. Häll vin, vermouth och blodgrapejuice i en stor eller två mindre tillbringare. Rör om så att allt blandas.

  2. Skölj blodgrapen noga i ljummet vatten. Skär den i skivor. Lägg skivorna i tillbringaren. Fyll på med mineralvatten och is. Servera genast.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!