Vit bönsalsa

De goda bönorna läggs i en örtgrön, krämig marinad med spiskummin.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 burkar vita bönor - stora, 400 g

Örtmarinad

  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 1 dl olivolja
  • 1 klyfta vitlök - pressad
  • 0,5 röd spansk peppar - hackad
  • 1 dl örter - finhackade basilika
  • 1 msk lime - pressad
  • 2 tsk spiskummin
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Mixa marinaden. Skölj och sila av bönorna och lägg dem i marinaden ett par timmar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!