20 minuter
Vietnamesiska fiskbiffar med nudelwok – gör så här:
- Tina wokgrönsakerna. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
- Finhacka citrongräset. Skölj limen noga i ljummet vatten. Riv skalet och pressa saften från 1 lime, spara den andra till att pressa över woken.
- Skär fisken i bitar. Mixa fisken i matberedare med citrongräs och limeskal. Lägg i en skål och blanda i ägg, 1 tsk salt och 1 krm peppar. Forma till 8 små biffar med lätt fuktade händer och lägg dem på en vattensköljd skärbräda. Stek biffarna i 2 msk olja ca 2 min på varje sida.
- Woka grönsakerna i 1 msk olja och krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Blanda grönsakerna med nudlarna och häll över den pressade limen. Servera nudelwoken och woksåsen till fiskbiffarna. Pressa över lime.