Västerbottensröra på chips

Västerbottensröra på chips är gott att servera före kräftorna. Lägg på ostkrämen precis innan du serverar chipsen, annars riskerar de att bli mjuka.
Anna Wendt
Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 200 g västerbottensost - riven
  • 2 dl crème fraiche - lätt
  • 1 tsk citronskal - rivet
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Tillbehör

  • rotfruktschips

Garnering

  • krondill

Gör så här

  1. Blanda osten med crème fraiche och citronskal. Krydda med salt och peppar.

  2. Lägg chipsen på ett serveringsfat och toppa med oströran. Garnera med krondill.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!