Västerbottensostkräm

Västerbottensostkräm är god på både mjukt och hårt bröd. Västerbottensosten kan ersättas med cheddar eller vällagrad prästost.
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 300 g färskost - naturell
  • 100 g västerbottensost - finriven
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Garnering

  • västerbottensost - riven
  • svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Blanda färskost och västerbottensost. Krydda med salt och peppar.

  2. Toppa med västerbottensost och peppar vid servering.

Recept av Christian Hellberg

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!