Vårrullar med rökt lax och sparrispasta

Rullarna kan ställas upp eller läggas ner. Man äter dem ljumma eller kalla.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 lasagneplattor - färska
  • 12 sparris - djupfryst, grön
  • 2 msk philadelphia - light
  • 1 tsk mjölk
  • 1 msk basilika - blad, finhackade, färska
  • 150 g lax - rökt, i skivor

Garnering

  • gräslök

Tillbehör

  • sallad
  • 1 tomat
  • 0,5 rödlök
  • 1 paprika
  • 200 g vattenmelon
  • 60 g brytbröd

Gör så här

  1. Koka lasagneplattorna och sparrisen mjuka i saltat vatten, 4-5 minuter.

  2. Blanda samman ost, mjölk och basilika.

  3. Ta upp lasagneplattorna och låt dem rinna av. Lägg dem plant på en skärbräda. Bred ost på lasagneplattorna. Lägg Lap-skivor på lasagneplattan och tre sparrisar på varje platta. Rulla ihop lasagneplattorna och bind ihop dem med gräslöksstrån. Servera med sallad, vattenmelon och brytbröd.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!