Vårrullar med koriander och isbergssallad

Vårrullar med isberssallad och koriander. Vårrullar ger ett otroligt proffsigt intryck! Inlindade i krispig sallad och doppade i sojasås är de dessutom oemotståndliga
Vårrullar med koriander och isbergssallad
Vårrullar med koriander och isbergssallad Foto: Eva Hildén Smith

Ingredienser

  • 1 isbergssallad - litet huvud
  • 1 kruka koriander
  • 0,5 lime
  • 1 dl soja
  • 18 små vegetariska vårrullar - t ex Tsingtao eller Daloon (hittas i frysdisken)
  • 2 msk olja - (till stekning)

Gör så här

  1. Plocka salladsbladen och lägg på ett fat tillsammans med koriander.

  2. Pressa limen och blanda med sojan.

  3. Stek vårrullarna i 2 msk olja (de behöver ej tinas) tills de är gyllenbruna, 3–4 min.

  4. Lägg en vårrulle och lite koriander i ett -salladsblad och rulla ihop, doppa i sojasåsen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!