Varma nektariner med getost  

Varma nektariner med getost är en snabbgjord dessert från grillen. Den salta osten är god till frukt. Variera med färska aprikoser. 
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 4 nektariner
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk honung
  • 1 rosmarinkvist
  • 25 g valnötter

Tillbehör

  • 100 g getost - mjuk, t ex Chavroux

Gör så här

  1. Kärna ur och skär nektarinerna i klyftor. Lägg dem i en form som tål att stå på grillen. Ringla över olja och honung. Repa bladen från rosmarinen och strö dem och nötterna ovanpå.

  2. Ställ formen direkt på grillen ca 10 min. Servera de varma nektarinerna med smulad getost.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!