Varm tranbärsdrink med cointreau

Kalla vinterkvällar är det perfekt att inleda middagen med en varm tranbärsdrink med rom och Cointreau.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 - 3 cl rom - mörk
  • apelsinskal
  • 2 - 3 cl Cointreau
  • 2 dl tranbärsjuice

Gör så här

  1. Blanda rom och Cointreau i ett värmetåligt glas.

  2. Skölj apelsinen noga i ljummet vatten och skär tunna slingor av skalet.

  3. Värm tranbärsjuicen i en kastrull med en remsa apelsinskal. Häll den varma juicen i glaset med rom och Cointreau.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!